Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
85 godina ganja jednu ženu . Ovaj Popaj je baš budala.. pa nije Eva.
...mog'o bi te popaj "namarat" :)
Jest zato Oliva:)
Lijepi ovi stari crtan filmovi, a ne ko ovi danas sve nekakvi virusi i gluposti. Jer popaj sam mornar ja hu hu.:)
Kako starim sve vise mislim da ono u konzervi i nije bas spinat.
vidi lule i sad stoji upravno a 8 i po banki :)
a oliva......................
Popajeeeeeee, spasi nas! Propadosmo! Ne znaju danasnja dijeca kako Oliva moze da zagalami. To je bila priprema muskoj dijeci za odraslo doba. Vjerovatno je i njoj rodjendan danas. Sretno i njoj.
popaj je prvi javni prikazani ovisnik
Kvrga je to ucinio
nakon st je izgubio milionske tuzbe radi nanosenja teskih fizickih povreda Badji..njegovom suparniku u borbi za naklonost lijepe olive popaj se nasao na rubu finansijskog bankrota. posljednji ekser u njegov kovceg je udario njegov do tada vjerni drug pero zdero nakon sto je od popaja uzeo zajam kako bi otvorio lanac pljeska restorana ali je uskoro bankrotirao zbog toga sto je pojeo sve pljeske. videci da je popaj spao na prosjacki stap oliva se okrenula badji i njegovom novonastalom bogatstvu. vjencali su se na floridi gdje i dan danas zive.
Badžo je moj drug ,branit će me !
uplaćuje staž 40 godina, svaki mjesec po 400-500 maraka da bi imao pemziju 300 maraka :D
...srećno, špinat-paša :)
Sretan rođendan, stari... ;-)
Ostario, ali nema umiranja!