Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kamen bi zaplakao
Mogli su to objaviti ranije da ide u penziju. Mnogi mladi roditelji bi se pojavkli.. koje je ona ispratila u zivot.. i djecu njihovu.. svaka cast. Peace out..
GOSPOĐO SVE NAJBOLJE !
Emotivno. Divno. Sretna i u zdravlju penzija učiteljici Aidi i svim prosvjetnim radnicima, čiji je utjecaj na ta mala bića veliki i za mnoge od njih presudan za kreiranje budućnosti. 💐🍀🌷
To su naši skriveni heroji u miru, to su istinski heroji i uzori koji djecu oblikuju u ljude. I danas se sjecam savjeta pojedinih ucitelja, to ostane za cijeli zivot.
Kako kome aj sad vrati se botovanju
Ono kad ti djeca naprave špalir nema niša jače na ovom svijetu. Kod njih nema laži nego samo čista emocija. Najbolje što sam danas vidio i pročitao na Klixu.
Od kad su ovo vijesti ?
Od kada je Maca Diskrecija popularnija od učiteljice.