Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaaaaaaa koliko li je njemu debela cuna mogu misliti pa kad je lola nabije hhhhhhhhhhhhhhh
ogledalo, u pravu si, on umro i to ima mozda i mjesec dana. Ustvari ubrzo nakon sto se ozenio. Covjek se vec i ohladio, a oni pricaju o vjencanju...bezze
Jarane neznam sta da mi se desilo u zivotu NIKAD sebi ovako nesto nebi dopustila, i neznam koliko se trudila nema tog razloga na svijetu da moze opravdati 230 kg! Sta smo mi trebali nakon gladovanja za vrijeme rata???? Sad bi svi trebali biti po 600 kg a ane 230!!!!
Pratim pricu ovog tipa duze vremena, svaka mu cast sta je prosao i ostao ziv. Ovim seratorima sto govore da je bolestan mogu pozeliti samo vise pameti i da ne govore bez da imaju pojma o covjeku. On ce za godinu sigurno imati ispod 170 kg i nakon toga se vec moze reci da se vraca u normalu. Ona ga je bila ostavila jedno vrijeme jer su se njeni roditelji protivili vezi, ali na kraju mu se opet vratila. Tip nije lovator, bavi se web marketingom i ima neku vrstu prodavnice u svojoj sobi, jer ne moze da se krece.
Umno bolesni i on i ona
Pa zar ovaj ciko nije umro, cccc ili je u međuvremenu uskrsno :)
fuj odvratno!!!! ne zna se ko je ludji! on sto je sebe doveo do tolike kilaze ili ona... garant tip ima para
Jadna mlada nece znati sa koje strane da mu priđe!!!