Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A, mozda je kineska kopija iPhone-a :D
I koji je model uzeo mobitela, mogu se kladit da je \"fals iphone\" u pitanju !
sve prodaju srbi samo jednu dobru kupovinu napravili POLA BOSNE KUPILI
Na vjesala !
Glpane jedan prvo nauci nesto o nekoj vjeri ako zelis pricati o vjeri. Samo cu ti jedno reci da se muslimani klanjaju Allahu dz.s. . Kad naucis malo vise o bilo kojoj vjeri onda mozemo dalje raspravljati na tu temu.
e kako bi ti repu nabio kevi u dupe pa d avidis koliku repu imamooo :) a kladim se da su ti babu ves pokarali neki muslimani mozd i prababu .... SMIJES LI TESTIRATI DNA DA VIDIS KOME PRIPADAS? :)
Mladi muslimani dobili bebu, uzgajali je do njene 6 godine, pa je dali muhamedu! Ovi Kinezi su neodgovorni, proca vam je bizarna, a onu drugu slavite ko mutavi, jer naravno, taj koji je \'otkupio dijete od mladih muslimana je vas svevisnji kojem se klanjate i kojem zivot dajete. Bizarni i pateticni ste vi, muslimani, narod koji nema ni repe ni korijena!
ma i ne vrijedi vise svakako je to kineska roba odnosno kineska beba brzo se kvari haha!!!
ma neki shit kineski ;) nego nece stici ni kredit da potrosi
koja marka mobitela?
kad sam dobio 366 dolara za bebu pomislio sam da bih mogao kupiti mobitel koji sam oduvijek zelio. a u p materinu..
imal neki detektor ko mi gleda a i vadi iz novcarke lovu
sad ce mu familija dobije racun za utroseni 7.62 po fabrickoj ceni
e ovo je biznis ,dobijes mobilni iz ljubavi ;)