Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi kakve kočnice, sajle, ovo je KONCEPT. U dizajnu se konceptom označavaju stavri koji su prototip, dakle nisu u seriskoj proizvodnji niti su namjenjeni za upotrebu. Na kraju krajeva u tekstu fino piše da lik traži zainteresirane ljubitelje koji će omogućiti daljnji razvoj (znači neko ko će otkupiti patent i načiniti ovaj koncept funkcionalnim)
eee, kad se sjetim starih ponija i nožne kočnice s frajlafom :D kako su se policajke radile i zubi gubili u sekundi LOL
Ma samo nek mota dok moze
nemoj krast nick mamu ti nabijem
@RUS e moj ruse zar ne vidis da ima kocnice kao kod nekadasnjih ROG bicikla...Ima nožnu kočnicu...Samo što sada brzine, fazoni padaju u vodu, jer valja motati sajle oko ove njegove sipke sto se mota. hehe, u svakom slućaju kreativno, čestitke!
pa jedinio ako bi ovo moglo postat funkcionalno...gdje su mu kocnice (sajle od kocnica)?kako bi to namotavo? jedino da sajlu popusta svaki put, kao i sajle koje sluze za mijenjanje brzina po zubcanicima...ma nema od ovog nista. plus kolika je cvrstoca ove konstrukcije na neki udar ili tezinu? mali i ne zna sta mu sve fali na ovom biciklu...ideja jest dobra, al ne i potpuna...
još da izmisle banderu koja se namotava oko bicikla, i više nam ništa netreba
Kako ste svi vi pametni, koji je od Vas išta izumio u svom životu?? Vi još uvijek mislite da su to sve budale a jedini mi pametni c c c
Raja, snimam plocu! Sasa Losic
Mujo, napushish mi se k.u.r.ch.i.ne Jovan, sef policijske stanice Teslic
Jes, jes legarizirat cemo tu travulju kad ti legaliziramo majku. Mujo B. Sef policijske stanice Breze
MAJMUN, BOLJE DA JE IZMISLIO BANDERU KOJA SE MOZE SMOTATI OKO BICIKLA.
LEGALIZUJMO MA.RI.HU.ANU !!! ( to nije drog.a, to je priroda, bozij.a biljka ) I djeco, nikad al nikad nemojte uzimati hemiju neku ( he.ro.in, bobe, L.S.D itd..), konzumirajte samo MA.RI.HU.ANU. Btw. da ovima u drzavi kazes da se moze drama dobro zaraditi na tome ja mislim da bi je odma le.galizovali :) Zivio AMSTERDAM !!!
Izgleda da je lik nesto drugo \"smoto\" kada je mogao ovakvu glupost da \"smisli\". Tako nesto je mogao samo u tom lebdecem stanju da smisli.
Znate li kako je Pipo postao ljigav?Pa svi su ga pipali kad je bio mali,a sad niko neće da ga dotakne ni briferom.