Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi\"crteži\"u poljima pšenice su već odavno riješene stvari,koliko ja znam to rade LJUDI.
neki dan sam vidio zombia i aliena kako se ukrstavaju na stupu ispod mosta... :S je se sj... kako nemaju tu sliku ;S
Zaista je nevjerovatno količina iracionalne mržnje, mediokriteta koji i ovaj prostor koriste za maloumne napade na ljude koji drže forum skoro pa jedinim mjestom u gradu gdje se još može smislena čuti riječ građana, naspram dežurnih partijskih parola iscijeđenih i sapranih mozgova \"revolucionarne garde\". No ima nas koji vjerujemo vlastitim očima, i kojima \"ne sija \'vako jako\"... Dragi moderatori, uz vas smo!
Niti sam smutljivac, niti sam petokolonas niti sam dodikov placenik, ne znam kako ti takve stvari pada ju na pamet?! Koristis se jezikom mrznje kojim se koristio i zlocinac seselj kada je propagirao svoju verziju fasizma. Bijedno i opasno, nema sta. Chuchumbamayumbe
a raja kakva je u vlaha dodika zena ?
ima dodik veze sa ovim
Mudro Nadimak mudro... BiH4EVER!
cuj isto isus pa vise me na monalizu podsjeti
Zanimljivo, iako je većina ovih \"fenomena\" ustvari objašnjena, no za one koji žele vjerovati materijala je više nego dovoljno. Mislim da ste trebali staviti i onog komičara sa fesom, čisto da članak malo približite našoj raji :) Mislim da su ove nevjerovatne pojave uvertira za nove ratove (protiv nepoznatog). Jednom kad nam utjeraju strah u kosti lakše će nam isprazniti džepove. Rat protiv terorizma ne može trajati do vijeka.
Jel ovo na slici onaj glupan forumash HAVANA, place za deda mrazom??? Il\' je u pitanju petokolonas, smutljivac i dodikov placenik chuchumayumbe?
nidje veze i isus..ako je ovo isus i ja sam.....