Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt...kako se sporo kreće, mogao je frajer prići, opaliti selfie s čupakabrom i zapaliti jednu usput.
Jewpacabra
hocete misteroznih zvijeri?? otidjite do predsjednistva bih, i do institucija u tkz rs
hahhaha tkz :D
ovo je povampireni vehabija koji je postao zombi zbog ustasko-cetnicko-cionisticke zavjere, to se jasno vidi na 00:04:21 sekundi tako da nista nije sporno
treba samo malo logike ubaciti. kako je moguce da je samo jedan primjerak vrste uvijek "vidjen"? da bi opstao mora biti potomak nekoga, ne moze samo jedan biti, znaci u najgorem slucaju bismo vidjali vise njih, ili bi bila zabiljezena njihova veca populacija u proslosti ako su vec izumrli svi osim ovog jednog.
mi bosanci jesmo u vicevima poznati kao glupi ali ne ovoliko da bi ispusili ovu glupost hahahaha...mozda ja jesam rodjen po noci ali nisam sinoc :-)
Ovo je neki gospodar prstenova il je neki penzioner. Il je neandertalac penzioner mozda. Tamo su one pecine neandertalaca. Mozda ima i koja mlada neandertalka ko zna.
e kako uvijek snime neka cuda sa kamerom od digitrona, to mi nikako nije jasno!
Rahmetli Ekrem..
Pobjego El Chapo iz tvorza i prerusio se u chupacabru..
ovo je Ramiz
NIJE TO ZVIJER TO JE V L A H
Jao i kao odjednom nesta iza grma mozda mu se prisralo pa cucno da kaki,a ovaj ceka kace izac vamo fol
Vrijedjanje inteligencije
Zzzzzzzzzzz, kad će biti detektovana u tunelima visočkih pirmaida. STavri se nekako razvijaju, U TOM PRAVCU !
Iz aviona se vidi da je fotomontaža
Prisralo mu se pa chuchno iza grma.
Da ovo nije dzudzan slucajno?