Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto godina unazad.. ljudi su trpali u sebe sve sto im se dadne, sve sto je imalo kaloriju.. a sad se brinemo o izgledu hrane.. kvalitetu .. brojimo vitamine, minerale.. antioksidanse.. i kaze nema napretka
4 godine sam jeo bureke iz kantine masni bruka, a oni nisu zadovoljni sa ovim svim. Ameri mrs !!
Djeca u Siriji nemaju ni taj obrok koji nije ukusan.
Pa eto idi ti pa ih nahrani.
"Jamie Oliver's Food Revolution"- emisija koja najbolje prikazuje koliko se ta djeca,a i njihovi roditelji (ne)zdravo hrane. U dvije sezone emitovanja, emisija nije postigla očekivani uspjeh zbog negativnog pristupa tamošnjih stanovnika i djece u školama. Unatoč poraznim rezultatima kao što su činjenica da djeca nisu znala imenovati voće i povrće, Jamie se nije niti mogao nositi s tolikom inertnošću Amerikanaca pa emisija nije doživjela treću sezonu. Ipak, zahvaljujući Jamieju neke promjene jesu uvedene.
Ova djeca bar dobiju nesto, ako je zdravo i lijepo jos bolje. A nasa ako sebi sta kupe i ponesu i pojest ce.
Meni mama marku da da ponesem u školu, pa 3 dana ne jedem da bi kupio kutiju cigara