Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čudi me da ona kao Slovenka nije našla nekog Bosanca da joj to završi.
Vidi se da Ameri nisu upoznali nasu prvu damu Sebiju Izetbegovic...
Ljepsi vrt ima komsinica Munevera ispred haustora.
Stabla krastavaca posadjena 1962g...citate li vi sta pisete
Ne zna se koga vise boli briga o misljenju javnosti, muza joj ili nju. Hahahaha
Ostala joj u genima sara bosanskog cilima.
Hej cime se kljuks novinarcici bave - nasumicni tweetovi o tome kako Melanija uredjuje vrt i je li uklonila krastavce... oooooo zemljo. Dobro je nama ako nam je to najveci problem. Ne znate vise sta biste lose napisali o Trumpu pa jos malo pa cete komentarisati uredjenje po feng sui-u i koji toalet papir koristi.
Pa javnost neće nikada biti zadovoljna to je činjenica.
Ma bravo ona ga uredila. Ona neznam ni gdje je to.
Vi lažne vijesti niste javnost. Kad neki derpe liberal nešto napiše na twiteru to nije '' internet poludio'' već neki bolesni libtard derpe poludio' ali to što vi lažne vijesti promovišete derpeluk i ne mora da znaci da ste vi 'javnost' ili 'internet' vi ste obične prodane duše, lažovi i manipulatori. Čuj javnost.
Slomila se koliko je uredjivala...
Bolje da je kakvu fabriku otvorila