Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovu bi i ja mogao zadovoljit
...e, ove komentare moram pažljivo pratiti...
Da samo zna da bi me mogla imati za male pare...
Može li da prošeta pješke svaki dan po ravnom terenu barem jedan kilometar bez bolova ?
Jel provodi mnogo vremena u sijedećem položaju (najopasnijem za kičmu) ?
Puši li, i ako puši, koliko cigareta na 24 časa ispuši u prosjeku ? Konzumira li alkoholna pića, i ako konzumira, koje su to količine na 24 časa, i jesu li u pitanju pića sa većim ili manjim procentom alkohola ?
U krvi, kakvi su eritrociti, leukociti, trombociti, trigliceridi, te HDL i LDL ?
Uzima li trenutno kakvu terapiju, i ako uzima, koje su to hemikalije (naziva hemijskog sastava, a ne naziva trgovačko-marketinškog ) ?
Ako se minimum sedam dana krvni pritisak mjeri svaki dan približno u isto vrijeme, koliki su systolic i diastolic ( iznad granice 140 / 90 mmHg ) ?
Vodi li evidenciju o mjesečnicama (datumi početka i kraja svake) ? Koje boje je mokraća (smeđe, žute, ili svijetlije boje) ?
...pride mi je victoria silvstedt zaručnica...
Jede li genetski modifikovanu hranu u većim količinama ?
Ima li kakvih kvrgica u dojkama ? Kakva je finansijska situacija, ima li pristup skupljim dijagnostičkim procedurama ?
Koliko godina starosti je imala kad je prvi put saznala za tu cistu ? Jel bilo kakvih urinarnih infekcija ? Žali li se na promijene vremena (meteorološkog) ?
Ima li još kakvih cisti u zoni kičme ? Koliki je BMI ( body mass index ) ? Kakvu hranu jede ? Pije li tradicionalnu izvorsku vodu ?
Bilo bi korisno da doznamo još informacija da bi preciznije postavili dijagnozu.
Ma vi niste normalni, zar ste preskocili onaj dio u tekstu gdje pise da je to medicinski poremecaj i da je to bolest na kraju krajeva ona imak zna od cega boluje a vi svoje bolesti niste ni svjesni sramota