Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je potpuna laz projekat je napravio pauzu u 2008g zbog ek, ali i dalje se nastavlja, a grad je prelijep i pun zivota u kojem zive porodice i naucnici iz raznih zemalja, sve sam mogao da vidim svojim ocima bio sam tu prije 5 mjeseci i potpuno sam odusevljen, Masdar je nesto sto Bih nikad nece moci ni zamislit a kamoli napravit.
Ovako će završit i onaj projekat u Trnovu ...???
ENERGIJA IZ PUSTINJSKOG SUNCA: Ima takvih postrojenja recimo u američkim pustinjama.
Ja bi sutra pristo da zivim u ovom gradu da odmorim malo od budala ,koje susrecem svaki dan.
SKROMNOST JE VRLINA NORMALNIH OSOBA.-MEGALOMANIJA JE BOLEST I NESRECA ZLIH I ZAVRSAVA KAO GRAD MASDAR.
Arapima je pomogla nafta i islam. Da im nije toga dvoga, bili bi idalje beduini na kamilama mjesto seika u ferarijima, razapeti satori umjesto visokih nebodera...
naravno, ovaj komentar je istina ali minus(i) pokazuju da ljudi traze samo jednu pogresnu stvar da se ne sloze s tobom, pa i da se posvadjaju. namjerno sam stavio islam da vidim sta ce biti, i sada cu samo zbog te "greske" pored ostale istine, koju niko ne gleda, biti zasut minusima :))
da im nije bilo Islama, nikad im se plemena nebi ujedinila i osvojili sve od Perzije do Spanije.
ruku na srce, da nemaju naftu i plin, bile bi nekoliko stada ovaca, nekoliko deva i cetiri do pet šatora. Bez tekuce vode i struje
A.radna snaga Bangladesa zivi u neuslovnim prostorima kao sardine..
A Bosna bi bila bolja, da nam Austrijanci nisu sve napravili skupa sa Turcima? Price "sta bi bilo da nije ..." nemaju smisla!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)