Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
McNidje veze...
saX novinar su chudo \" indijsku fast food i malezijsku hranu\" buahahahahhaha
sad treba tuzit i MC Stojana
Aaaa, cekaj cekaj, znam ja gdje je to... Odmah pored McBrankovicevog stana, jelde?
heheheheeh za sta se sve ljudi nece svadjati
taj burger king na malti je valjda prije rata imao licencu, a sad su samo malo promijenili naziv, cini mi se da je burgen king ili tako nesto.
Mislim da se radi o King Burger na Dolac Malti, tu je jos od prije rata.
Meni se cini kada sam bio prije par godina u Novom Sarajevu da sam vidio neki fast food restoran koji ima naziv a i logo slican ako ne i isti kao burger king. Izgleda nekako malo ko veci kiosk, baraka, ali sada se ne mogu sjetiti imena. Vidio sam ga iz taksija, tako da sam mozda u brzini nesto pogresno vidio ili nisam dobro procita. Da li iko zna gdje je to? Mislim da je blizu ulice envera sehovica.
McGlupost
ludilo...
šta je sa McBeg u Sarajevu? treba li njih tužiti sada XD