Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njega je sevap prodat šiptarima il ciganima u bjelo roblje :D
Čitajte knjige ljudi, borite se proti svoje gluposti. Iz neznanja i muke ste tako puni mržnje. Dijete je dražesno, pleše i pjeva. Zašto vam smetaju takve stvari? Kako vas to ugrožava? Mnogo gori od vaših komentara su mi novinari koji, kao ova-j ovdje, smatraju : a) da postoji nešto kao \'feminizirani potezi\', jer pobogu muško i žensko imaju urođene pokrete koji zavise od njihove rodne i seksualne pripadnosti b) da je uredu grupirati najmnogoljudniji kontinent kao nešto homogeno i reći, negdje iz Azije...
Mali ga prima 100 %.
Pola vas maloumnika neshvata da je rodjen takav i da se nece promijeniti. Poremecaj hormona je uzrok njegove zelje da bude zensko. Jednostavno je zensko zarobljeno u tijelu muskarca. On u tim sitnim godinama ni ne shvaca sta je to, samo osjeca da to zeli biti i to na ovom svijetu ne moze niko promijeniti.
nije mali je fakat bolestan, umjesto da kao sva \"normalna\" djeca uzme utoku i izroka troje u bezistanu. ili se loguje na sa-x i prica protiv homoseksualaca, ne znam koji mu je da to ne radi?! on nam je najveci problem, e to je to, ovaj mali je problem! nije problem mrtvi alija koji vas je takve retardirane formirao da ovdje kenjate
E daleko ćemo dogurat ako nam svijet krene u ovom pravcu nema sta, pravo u provaliju. Mada, ne moze se reci da mali nema nekog talenta.
Koji ku*ac ?!?!
ma nema ovdje lijeka. lijek mu je da postane shemale. napravi sise i on sretan. to je vjerovatno dijelom urodjeni poremecaj, a i sredina u kojoj odrasta ima znatan uticaj. pitam se kakva je uloga roditelja u ovome.
retardirani peder
ne serite! ovo nikako nije normalno, sta vise.. nije ni blizu normalnog :S i ovo nije urodjeni poremecaj, sta je s vama?! urodjeni poremecaj je kad se dijete rodi s 11 prstiju, kad je nijemo, kad ima srcanu anomaliju! pederluk i sve ostale abnormalnosti se sticu kroz zivot, i dolaze iz okoline!! i tacno je da je vise zalosno nego smijesno. zalosno je u kakvom retardiranom *ebenom svijetu zivimo i kakvi nas bolesnici okruzuju! ovo treba lijeciti, ali HITNO!
naravno da ovakve stvari nisu normalne. Al dijete je rodjeno s tim poremecajem i zbog toga je vise zalosno nego smijesno!
konacno ovdje da se svi sloze u jednom bez nacionalističkih prepucavanja! pederluk vozdra! @dd-jel ti muž ponosan kad ti se mali šminka? bježi ba, nije normalno kako god okrenes!
Želim svima ovima koji toliko pljuju po ovom dečku koji se takav rodio da dobije jedno ovakvo dijete od srca im to želim,pa neka ga onda batinaju,sebe međusobno batinaju i svi se kolektivno liječe. DEGENERICI PRIMITIVNI BALKANSKI !!!!!!!!!!!
@Dante: Znači mi smo svi budale, a malac, MUŠKARAC KOJI SE OBLAČI KAO ŽENA, je zdrav? Ma nema, ti si meni genije! :D
Pedercic !!