Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar je jedan od najljepsih gradova u Bosni i Hercegovini. Jos da nema mrznje u njemu bio bi jos ljepsi.
Prelijepo.
Nije Majka priroda, već Bog dragi.
dje stari?
Majka priroda, tata fotošop.
Najljepsi na Svijetu ❤️
Imal kakijeh guzova ?
To je Allahovo stvaranje, mada eto neki to nazivaju prirodom. Kad kažemo priroda, mislimo na pejzaž, zelenilo, rijeke, mora, nebo i slično. Dapače, ta priroda nema moći stvaranja jer je i sama najzad stvorena. Ali da je lijepo, jeste.
pazi brate novembar kod njih dole jos zeleno drvece
starmo tebra starmo
De snimi katolicke dijelove mostara , smece prljavstina, ispišani prolazi haustori itd itd
vidi se da si iz Maoče, 99% ovih slika je sa "katoličke" strane, prošetaj se kroz feićevu, titovu itd pa pogledaj malo da ne nabrajam druge ulice. 90% Bošnjaka želi da radi i radi na toj "katoličkoj" strani i niko od njih ne govori da je na nekoj strani, to sam govore Bošnjački ekstremisti tipa tebe. Mostar nema strana, Mostar je jedan što vama Maočanskim Bošnjačkim ekstremistima smeta.
Ako neko nije nacionalista onda sam to ja, odgovorno ti to tvrdim. Znam ja odakle su slike, ajde malo unutar grada gdje narod zivi slikaj pa da vidimo ko je u pravu. A ako iko u ovoj drzavi pravi razlike onda su to katolici i pravoslavci(po meni bosanci i hecergovci) bio nedavno u mostaru na “katolickoj” strani fuj koliko je prljavo. Nema strana? S jedne strane zastave 🇧🇦 s druge 🇭🇷
Još da nije UZP.ovana i ustašluka u njemu bio bi 300 puta ljepši.........
MAJMUNEEE , MAJMUNEEE