Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mene mi zena u zadnje vrijeme se puno dopisuje, tiho prica na mob, brise poruke, izlazi stalno s "drugaricama" koje ja ne znam, ide "taksijem", staje malo dalje od kuce, kasno se vraca i pocela me ignorisat. I odlucio sam da je pratim autom, i vidim ona ulazi u neku kucu, e sad treba mi savjet. Primijetio sam ogreban blatobran na svom autu, jel treba mijenjati ili ga prelakirati samo?
@TheGirlfromlpanema E hvala puno
Ako se puno zadrzi, mijenjaj, ako se kratko zadrzi onda samo prelakiraj...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najvise cijenim zene koje su domacice. Nek pricaju ove sto ganjaju karijeru do beskonacnosti kako im je tesko, najtezi posao imaju majke kod kuce. I najvise se djeci posvecuju. Drugo je kad je zena prisiljena zbog finansijske situacije da radi. Cini mi se da je danas "nazadno" da je zena domacica, a takve zene zapravo prave insane!
pa imas zena koje rade i imaju djecu, citav dan na poslu i dodju kuci i posvete se djetetu...ne rise bgti, najlakse je biti samo domacica
@Kiddo - Istinita prica. Poznanik radi, a i zena mu. Imaju dadilju. Kad je dosla majka navece, dijete nece majci, place i vraca se dadilji. 'naf said.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Radije bih radio još jedan posao nego da budem domaćica i majka. I da na kraju dana još popušim mužu puna zahvalnosti... Ma hajte, molim vas...
Zamislite da samo zene rade u rudniku, da kopaju rude. Pa to bi bio haos. Pa nama tesko, pa komplikovano, niko ne postuje nas posao, nemamo prava. Pa o nama niko ne vodi racuna :))). Volio bih to dozivjeti
Naucno dokazano, zene ce uvijek dramit oko necega, nebitno cega.
Ova moja stalno kvreci. Ima masinu za sudje, ves masinu, masinu za mijesanje tijesta, kuhinju od 30 kvadrata, i sve je tesko, komplikovano, jedva prezivljava.
Kako je bilo tek majkama prije 100 godina, sada ima mnogo pomagala koji olaksavaju stvar. Cesma sa vode ne moras na rijeku po nju. Itd
Sad se drami oko svega. Ko da zene prije nisu bile domacice. Danas je sve naporno. Kako je zenama na selu, domacice, djeca, a jos i ako ima stoku.....
Podijeli poslove u kuci i ne laprdaj. Ako je domacica, jadna ona, nikom ko njoj. Ako radi, jadna ona, nema vremena ni za sta. Pa haj budi pametan. Tacno je da je tesko biti domacica, ima posla po kuci kojeg nazalost niko ne vidi, ali ne moraju se tepisi, prozori, parketi prati svaki dan. Osim ako joj je dosadno.
stala nije vazdan...
daj ba... vise je potrosila vremena na montiranje videa u vegasu nego sto je snimala sve sta je radila.
A pretjerala si prijateljice. Poslozila ves, poslozila igracke (U POSEBNOJ SOBI ZA IGRU) odvela dijete u igraonu i doktoru... ono duboki naklon, ne znam sta da kazem... dodaj tome jos jedno dijete koje doji, dok veliko luduje, oduzmi tome sobu za igru i preseli je u dnevnu u kojoj ti s mirom jedes rucak, dodaj pocetak kuhanja rucka oko 2 da bi u 4 bio gotov dok zongliras s dvoje djece... i eto ti prosjecne stay at home mamice :)
ne vidim da si pitu razvila...razočarala si me
Nema smartfona ,nema selfiranja i FB dopisivanja sa muškinjama..... hahaha ajdeeee
@gdjica_zlica he he 😉
Praktična žena, primjer za sve ostale
Turbo-hanuma.
Dobila djeca zadatak da napisu rad na temu "Samo jedna je mama". Mali cigo napis'o "Moja mama je ubrala sljive, napravila dvije tegle dzema i stavila ih u ormar. Jednom je meni rekla da donesem dzem iz ormara. Kada sam otvorio ormar bila je samo jedna tegla. Ja sam tada povikao SAMO JEDNA JE, MAMA.