Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to ništa. pogledajte kako bosanci love slona ili nilskog konja. https://www.youtube.com/watch?v=BxPtb397Dxc
A zamislite da je uletio na airsoft teren i vidio igrače onako obučene, pomislio bi :evo napali nas, udrimo bandu. :)
_""Ne možemo objasniti šta se zaravo desilo, ali vjerujemo da je lovac bio toliko oduševljen prizorom životinja da jednostavno nije mogao razmišljati. Bio sam u šoku, nisam mogao neko vrijeme uopšte podignuti vilicu. Nikada ranije se nije dogodilo ništa slično i vjerujem kako će ovo ostati jedini slučaj ove vrste", rekao je direktor zoološkog vrta Heinz Strathmann." Ovaj krvavi sport neću nikada razumjeti. Ubijanje iz zadovoljstva nikada neću shvatiti. Lovac je toliko bio oduševljen prizorom životinja da ih je morao ubiti? Lovci u svom umu ipak imaji nešto zločinačko.
Lovcima bi trebalo dovesti kakvog crnca da i oni probaju metak. Barem kožni.
koji kretinjo! da nije bio zoo, to bi bilo kao ok???
Ma mahmurno djubre, pio negdje cijelu noc i pricali lovacke price. Ujutro ga prenjelo :)))
Ma desi se to. Upadoh neki dan u neki bordel i guzim ti ja satima, sve ono ekstra dobro, dok nisam shvatio da sam kod komsije u njegovoj kuci.
dešavalo se i meni jebiga, zaboravi čovjek
eh ja ušo kod komšinice kad tamo prelo, tri žene udate. Reko neko će izić jeban odavde.
"Ne možemo objasniti šta se zaravo desilo, ali vjerujemo da je lovac bio toliko oduševljen prizorom životinja da jednostavno nije mogao razmišljati." Ja kad sam oduševljena prizorom neke životinje (i većina normalnih ljudi), ostanu bez daha i oduševljeno posmatraju tu životinju, pokušaju joj prići (ako se ne radi o izuzetno opasnoj životinji) i pomilovati ju i nahraniti... Lov za mene nikad neće biti "sport".
Ponjela ga atmosfera, hahahah...jbt život!
TREBA NJEGA UPUCATI MAHNITOG
e saće ga ponjet policija jer temo kad zgaziš mačku oderu te ko zeca
PRIKAŽI ODGOVORE (2)