Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me interesuje,kojim koeficijentom inteligencije raspolazu novinari klixa,kad kopiraju ovakve tekstove i objavljuju na nekad mnogo uzbiljnijem i normalnijem portalu. a sad je sve osim normalan i interesantan portal. Da li su oni svjesni sta pokazuju sa ovakvim copi/paste prilogu,koju tezinu on ima,koju svrhu.Pa ako ne znate napraviti clanak,nemojte ni gluposti objavljivati.MOLIM VAS!
Izgleda i ova klix redakcija da uziva na PEDER promociji.
Predznaci su u veliko tu. Pa otac te je.o tebe proseni mogao si makar se obući, ovako totalno ne ozbiljno zvučis u sorcu i majici :)). Sala na stranu, Bože daj znak da se puhne u rog.
sto ih nije pokupio taj tornado.. ehh nesrece
Jedino se na ovom polju balije i četnici slažu!
Tornado ti u guzici bio ,pa ti je svu rasturio.
Lovac na ćune!
Bas je ovaj klix pederski portal, kolko pedera radi na klixu???
WoW jada od članka i pederluka koji nam iz dana u dan promovišete kao nešto normalno! Fujjj 😡🤦🏻‍♂️
M__ku li vam p__rsku fuj zivjele nase zene najljepsa bica i ukras na planeti
Ljubav pomjera guzice.
@chandlerbing7 hahahahajahhahahahahahaha😂😂😂😂😂😂😂
vala KLIXU ovo nije za vijesti...sta me libo racku ko koga kara
Pu mame vam hebem obojci
pa jel ga mazno decko za vrijeme oluje ili nije? najzanimljivije ne pisete ccc
Kako romantično.... 🤛🤛
jel moguće da je ovo vijest??? klixo ubij se!
jel ja sad moram reci: " ajjjj kako su finiiiii....jojjjjj"?? ja se nisam ovoliko sagnuo kad sam svoju suprugu zaprosio....😁😁