Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema teoretske šanse da ovo auto padne sa ovih žica. Ovo auto je sigurnije na ovim žicama nego bilo koje drugo auto na običnoj cesti. Gume su usječene tako da nemogu skliznuti sa žice. Ispod auta je zakačen veliki teg tako da auto cijelo vrijeme bude pripojeno uz žice i nema šanse da odskoči. Auto je zakačeno drugom sajlom poviš za treću žicu tako da u slučaju da ove dvije ispod guma puknu ova treća što je poviš auta će ga održati u zraku. U svakom slučaju ništa zanimljivo ni uzbudljivo. Mnogo boljih reklama ima...
Kaki je moj komso, sutra ce i on golfa dvojku na zice pa na posao.
bas sejtanskan:D ovaj london je cudan grad
Na 01:46 se dobro vidi kako su gume urezane (vejoravatno do felge), sto znaci da auto uopste nije vozilo po gumama. A da ne spominjem one dodatne vodnice koje se nalaze ispred prednjih i iza zadnjih guma. Sve to daje auto ogromnu stabilnost na zicama i ne moze tako lahko "spast". Po meni je ovo markekting za slijepe!
Nije on bas na gumama presao, ima tu nekih pomagala, ali svakako lijepo auto i dobar fazon, supercool ideja. DaBogda ga ja provozao nekad :-)
...ljudi voze po zicama,ja nmg autoputem _