Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj meni ovu sa štiklama i meni dosta :)
čuj bogati arap---a kad kupi bogari rus, bogati amer onda samo ide natpis--milijarder..no, evo mora se naglasiti da je arap, jelte??
arapi su prljavi ljudi..zato se naglasava..necemo da se mijesaju sa bijelom rasom
@Nemanja2 pa to sam i napisao---ne bude naslov bogati rus...nego ide milijarder taj i taj...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Preseravanje
nisam zavidan, onoliko koliko imam dovoljno mi je, ali ovo je neprihvatlivo kao sto je smrt sirijske djece i djece u drugim ratovima. a ovolika raspodjela bogatstva i razlika izmedju bogatih i siromasnih itekako ima veze sa svim ratovima koji su ikada vodjeni i koji se vode zemlji. ako su vas navikli da ovo prihvatite zdravo za gotovo, kao nesto sto je tako i sto mora biti tako, nije, to u vama sto vam javlja da tu nesto nije u redu ima pravo.
ma ne znaju ga ljudi lijepo zavuci na trotoar, prolaz, ispred haustora......
tolike pare dati samo za jednu garazu???..mislim, mene bi bilo sramota.
Zamislite da se ovo desi u BiH, u Sarajevu. Pa Bošnjaci bi pocrkali i popljuvali sve redom jer je Arap kupio nekretninu.
Bakirova posla...Gledaj ti đe je on njih sve naselio.
Varapi
belje da smjesti kamili
evo Bosnje arapi kupuju i po Londonu :D
Bice da ih naseljavaju arapi....
Gdje jadovi trose pare...umjesto da ulazu u ekonomiju i vojsku da im niko nista ne moze, oni se rasipaju na ovakve stvari...i onda se cudimo je nas muslimane lako obrlatit i sto nas skoro niko ne voli...to je sve zbog ovakvog sljama
Memić na aparatima.
bakir na aparatima
Nije mi jasno arapi bjeze iz bijede a sve se firme otvaraju po zapadu