Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva nadjoh ovaj posao sa 450 maraka platom i završenim fakultetom, sta sad treba, da dodjem ovako gologuz pa da mi otkaz spucaju?
@u jeh Koliko znam neandertalci su ti koji su hodali haman gologuzi, pa ti sad skontaj ko je neandertalac, klotzino.
@mica jesi ti ona sa dobrim sisama i guzom u crvenom minicu ?? a jesi dobraaaaa , uuufffff mogli bi malo na jedno pice , sta kazes ;)
moram pohvalit klix , sve ste bolji i bolji vise ovakvih zabavnih clanaka i vedea a sto manje teskih tema samo pozitivaaaaa
Zbog ovih i sličnih ovoj situacija, drago mi brate što živim u ovoj rupetini i što smo zaostali 45 do 500 godina od svih drugih.. I ne mogu da shvatim da postoji osoba koja će reći da je ovo kao normalno.. to sad kao vječiti kontraš pokušava da kontrira iako i sam smatra ovo bolešćinom.. :S De ba.. :S Sinko, ako se tebi ne sviđa mjesto gdje živiš.. idi tamo skidaj gaće i guzi se i ti s njima zajedno.. ;)
I onda mi Bosanci glupi -_-
može im se...
Jesu grdni ! Nisam vjernik i iritira me to, cuj onoga gore zato imate Sandy hahahahhaha, a sto li nam se nama desio rat, sto li je to Bog dozvolio kad je tako dobar ? :DD Ali stvarno, ovo je neeticno i nemoralno, fuj kakvi su. I nmg da vjerujem koliko imaju bas visokih cura, isto divovi oca mi hahahhahha fuj
Nema boljeg naroda od Bosanskog i mi hodamo gologuzi po 6 mjeseci svake godine a ova sto naziva selendrama je veoma g.l.upa jer ne kazese dzaba J.E.B.E.S zemlju koja BOSNE nema!!!!!! Ponosan sam stosam Bosanac!!!!!
kako mislis po NASIM selendrama, i da SMO na zadnjem mjestu..... o.O
Muskarci imaju penis a zene vaginu.
sto ti je novinar, nisu svjesni kakve gluposti pisu - iako su temperature ispod 0 - haj vi pametnjakovici u gacama hodajte na ispod 0 da vidim koliko dugo mozete
Najlakse gologuzz hodat'. Da je sta drugo, ne bi ovoliki odaziv bio.
Ljudi širom svijeta danas na posao idu bez pantalona .... hahahha ... MR.SSSS ne se.ri.te :)
Gdje je policija da naplati kaznu za uznemiravanje javnog reda i mira??!
aj ne lazite bezveze...skinula se dva covjeka za video na 5 min
jel ovo skrivena kamera ba? :(