Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@posmatrac ZAPAŽANJE TI JE FENOMENALNO,ALI NISU PROBLEM NARKOMANI I SLIČNI,NEGO ISTI TAKVI MUŠKI JADOVI KOJI PRAVE RATNA SRANJA;RAČUNAJUĆI NARAVNO I ONAJ NAJVEĆI...GENOCID!!!
Hahahahahaha, sigurno je :D
hahahahahahah
@posmatrac 23:18 lol
@joj novi na sa-xu?...
Ove ljude cijenim. Kada ga muci visak testosterona, on nadje neki nacin da se isprazni, a da drugima ne cini stetu. Ako pogine, sam je kriv, bar druge nece ubit. A ne ko ovi nasi, naroka se droge, sjedne u neko auto, nabije 150 tamo gdje je ogranicenje 50, satare nekoga ili vise njih, skrsi auto, sve to prezivi i prodje sa uslovnom
kako ste nepismeni! Pa dobro što ne znate da je Geneva jezero ustvari ŽENEVSKO jezero - to je kao kad bismo za Jablaničko rekli Jablanica jezero - i dobro što ne znate da nije preletio (ili pokušao preletjeti) GIBRALTAR nego Gibraltarski moreuz ili Gibraltarska vrata - moreuz između Evrope i Afrike, koji spaja Sredozemno more s Atlantikom. Sam GIBRALTAR je inače gradić na rtu - stijeni (tako ga Ebglezi i zovu, the Rock) okružen španjolskom teritorijom. La Manche se, inače, kod nas piše LAMANŠ - to je jedan od brojnih toponima koje NE PIŠEMO prema originalu (inače francuskom, na engleskom se to zove jednostavno the CHANNEL), baš kao što pišemo BEČ a ne Wien ili PARIZ a ne PariS. No najgore je Grand Canyon. To se kod nas inače zove KANJON KOLORADO. Sad fino knjigu u ruke pa proći sve one lekcije koje ste trebali naučiti da ste išli u srednju školu. Kako će vam čovjek vjerovati IŠTA kad nemate pojma o stvarima koje moj sin iz sedmog osnovne zna?
Sine Ikare, ne leti previsoko. Ko visoko leti, nisko pada.