Projekt fondacije My light Shelter
0
"Litar svjetlosti" osvjetljava domove miliona Filipinaca
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Sarajevo-x. Pisem vam s nadom da cete ovo moje pismo procitati. Vi ste ovu vijest vec jednom objavili 16.09.2011. Informaciju mozete provjeriti klikom na sljedeci link http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti/plasticne-flase-donijele-svjetlo-u-selo/110916037 Do skorog slusanja :)
Al fkt zar im nije bilo lakse napraviti prozore kao i svugdje u svijetu???
Ti sa tri tacke, kuce mogu biti zbijene ali uvijek s neke strane moras imati prilaz u tu kucu i recimo na toj strani mogu napraviti prozore
Niko ne govori o prijevodu my light shelter? :O Cuj litar svjetla :O
ovako ce biti i kod nas kad lagundzijini bijesni psi opet povecaju cijene el.energije
Sjecam se komentara od prosle vjesti, da po mraku ova flasa apsorbuje mrak pa je po noci jos mracnije. ne zaboravno..
Da pošteni filipinci nisu skontali neki prašak od 1 $ da se možemo i grijati preko zime ?? ;)
Klocevi jendi, ovo je prvo stara vijest, a vi, zapitani majmunčići... Kuće su zbijene i ljudi nisu u mogućnosti da imaju otvore na zidovima, kako je to u većini situacija u svijetu urađeno. Sa druge strane klocevi moji dragi sa kojima na zalost moram da dijelim drzavu, krovni prozori su ipak malo skuplji od plasticnih flasa napunjenih određenom tekućinom!
@theb Ja taman htio isto reći. No comment!
al\' sta ce im prozor naveče\' ? mrak napolju mrak i u sobici xD
Dajte ovu ZELENU tenologiju u bosnu