Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo, znanje ne da pod put. Cestitam!
Bravo majstore! Dabogda sto miliona osvoji na znanje! Samo dva komentara imas, niije znanje ni na izborima, ni red carpetu, i svemu sto je momentalno aktuelno u medijima. Bravo!
Nema bolan u BIH pismenih, zato vam bosanac i vodi milijunas hahaha
Nema bolan u BIH pismenih, zato vam bosanac i vodi milijunas hahaha
@@mirza Pasa ne govoris istinu, ima u Bosni pametnih ljudi i vazda ih je i iblo, samo ne mogu da dodju do izdrazaja pored ovih ublehasa
BRAVO! Pozz iz Crne Gore!
Covjek ZNA U Bosni se moze izbacit\' iz rijecnika pojam \"znanje\"
namjestaljka!
Dobro, i? Koga briga sto je u Hrvatskoj neko pobijedio u kvizu?!
Taman da posudi Tariku da isplati odštetu što je zapalio pozorište...
Bravo momak, skidam kapu!!!
Svaka čast. Nikada nisam gledao ovaj kviz. Večeras prebacim i zainteresuje me lik. Izgleda da sam mu sretan. Jbt, ja ne bih znao ni kojih su država glavni gradovi koji su bili na zadnjem pitanju, a on i površinama barata. Eh, da. Ono pitanje sa glumcima sam i ja bio prilično siguran. Čestitam.
imamo milijunasa !!!!!!!! ahhhhhh,jhahahha, milijunas , koja je pak to rijec, daj te mlim vas , kaj ste vi to pak rekli !!
Gledao sam.Covjek ima principe.Na zadnjem pitanju je isao na sve ili nista.Hrabro,nema sta.Sve pohvale.
@ime da je ovakav kviz u BiH nagrada bi bila veca, ali poslije 10.000 KM ne bi prikazivali pitanja, a bilo bi 999999 ponudjenih odgovora. kao ona smijurija od milijunasa na OBN-u... nemamo mi para za ovakve kvizove... FENINGAŠ FTW zapisah se... svaka cast momku
Drago mi je da su pozitivni komentari na članak i da nema puno dislike-ova! A svaka čast na znanju, milioni sam dolaze!
što ba toliko rvackog? \"zagrlio novog milionaša\" - pa nema riječ MILIONAŠ. ili je milioner, kako se govori u bosni, a to imate odmah u sljedećem redu (\"Nakon što je postao milioner\"), ili je miliJUNAŠ.