Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadam se da ce ovo procitati clanovi predsjedništva
Što bi? Pa oni samo u javnosti bacaju šuplju da se ne mogu, a iza se časte i druguju.
Solidus, vjeruj mi, nasi clanovi predsjednistva i svi celnici onih "6 bosansko-hercegovackih familija" su itekako dobri prijatelji. Imaju zajednicki interes po imenu novac, a svaku priliku koriste da pomognu jedan drugom da dodju do istog.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...zvijeri mogu, a ljudi ne mogu...ko je onda zvijer?
ovo je zagonetka za mene comicu :D
Ja sam zvijer :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
kao su slatkiiiii
ne diraj lava dok spava :P
Mi imamo tri međeda iste rase samo se drugacije odzivaju pa nemogu se gledati..i zivotinje su naprednije od nasih međeda a apsurda.prije ce britni spirs zapjevat sevdalinku nego oni da se sloze pa makar o velicini vibratora
živjeli su sretno djetinjstvo, bezbrižno provodili dane sve dok nije naišao odrasli lav i rekao malom kako je on najjači i da mu nije mjesto među običnim životinjama. onda je došao odrasli tigar i rekao malom da mu medo i lav nešto spremaju i da dobro pazi na njih. tada je naišao odrasli medvjed i rekao malom kako lav hoće da ga pojede. slijedećeg jutra ustane mali tigar i kaže da se više ne osjeća sigurnim pored ove dvojice pa je medo skočio na njega rekavši pri tom da je u stvari on ugrožen. kad su čuvari vidjeli da se sprema nešto veliko i da životinje više ne mogu zajedno podijele veliki kavez na tri manja dijela i postave ogradu. tako su životinje mogle do kraja života iz svojih malih kaveza režati na one u drugim kavezima.
Jos samo fali Zeko s jointom :D
prelijepo.. samo steta sto ne mogu u divljinu
mufa , kiki i ja
Mogu hajvani kad već neće insani...
bas su cool svaka cast ovima sto su ih spasili od dilera
Ubaci srbina i ovdje bi napravio belaj i sjebao odnose
Po ovoj slici moze se zakljuciti da razgovaraju.
Čekajte dok im ne odluče pridružiti nekog ženskog člana,neku zgodnu vučicu npr,pa ćemo onda vidjeti!
dobar primjer ljudskim zivotinjama
...grrrrrr... ; ))
.....nesporazum,.......veliki.....
Što ti je životinja,....a ovi naši, svi isti (međedi), i opet se ne slažu !!!???
grrrrrr
..heheheheeeee.....budi mirna,......tigrice.... ; ))
Mogu lav ,tigar i medvjed ali ne mogu Srbin Hrvat i Musliman..
nije moglo 'katolik,pravoslavac,musliman'?? cccccc