"Ispucano" 15 miliona dolara
34
Kuvajt obilježio jubilej spektakularnim vatrometom
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan kineski milijarder je jednom rekao nešto tipa \"ako daš novac sirotinji ona će ga potrošiti na gluposti\". E tako meni izgledaju ovi Arapi. Daš fukari lovu i oni će ti napraviti najskuplju fontanu, najvišu zgradu, Audije od srebra, umjetne otoke, vatromet od 22 miliona maraka. I oni su još mega-giga-has muslimani. A vamo Bill Gates kupuje lijekove, otvara škole, hrani Afriku. Trenutni direktor Microsofta vozi auto od 30000 maraka. Vlasnik IKEA-e ima nekog Volva iz devedesetih. E sad, ko je tu glup, ko pametan, sami procijenite.
Arapa kad valja, onda ga nema boljeg na Zemlji. Ali kad ne valja, onda je ološ da ga nema goreg.
Gledala sam vatromet uzivo i bilo je fantasticno, odavno nesto ljepse nisam vidjela. Kuvajcani imaju novca i za skupe vatromete i za pomoc siromasnima. Tokom rata su slali novac u Bosnu, no naravno on nikad nije potrosen za sto je bio namijenjen, pokrali su ga nasi lopovi!!!
OVAJ STO SPOMENU DA BILL GATES DAJE ZA LJEKOVE... DAJE ALI ZA OTROVE OD BILLOVIH VAKCINA MILIONI DJECE SU POCRKALI A U BOSNI OKO 3000 PREMA ISTRAZIVANJA HRVATSKIH NOVINARA TOLIKO O BILOVOJ HUMANOJ NAKNI CITAJ MALO NE VJERUJ SAMO snnu bbci nbcu isl
piiiiccckkkkeeettiiiinnneeeeeee iskompleksirane
Bilo je fenomenalno
pa eto nek ih braca kuvajcani pomognu. a mogu i vatromet sprzit. sta god im je draze.
zali se bosanska bijeda velikih usta na uslove koje su prakticno sami izazvali, palestinci jer ih cifuti maltretiraju, iranci jer im ne dozvoljavaju jacati ekonomiju i pakistanci jer amerikanci \"slucajno\" pogadjaju civilne mete. somalijci su siromasni kao veliki broj afrikanaca (izuzetak sjeverna i juzna afrika).
amerikanci se bar ne prave da su neki muslimani, za njih se zna ko su i sta su, a ovi sve neki fol muslimani a dok im braca muslimani po africi gladuju oni se rasipaju novcem i uzalud ga bacaju...sramota
fulas poentu. arapi imaju najvise nafte na svijetu, strateski energent danasnjice. i onda se muslimani zale kako su ugrozeni. yebe se meni na sta arapi trose pare...al mi nemaju sta onda ni muslimani prigovarat nit se nesto zalit - eto nek trose na vatromet.
pucaju ih i amerikanci za dan drzavnosti, pucaju ih svi za novu godinu pa ne pricate kako ima gladnih u africi. gledate druge, a ne gledate sebe, jadnici.
sta drugo reci osim da bog da im nafte nestalo
aj ne serite svrsavate kad za novu godinu ispucate paket petardi i tad ne mislite na gladne u africi! pucajte braco boli vas za druge nebi ni o vama niko drugi mislio da ratujete kao sto se trenutno desava u siriji, ljudi ginu(i bolje je potrositi 15 mil $ na vatromet i to nego ko amerika na pravljenje atomskih probavanje i slicna sranja)
Bravo samo zagađujte atmosferu svaka cast.
Divim se BaIijama kako je to pametan narod.
bezveze ti je prica...u tom slucaju bi kupili nesto kod nas ili makar provodili vrijeme kod nas. kako ne provode - znaci nije tacno da bi dali sve. cak stavise, ne bi dali ni pisljivih 100000KM godisnje koliko bi ih ta privilegija kostala.
javasluk,beterluk,fuj.