Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, kada bi se više ljudi prikačilo na komšijin wi-fi, pitanje je kakvu bi konekciju komšija imao (koji za tu uslugu plaća). Musliman je onaj od čijih ruku su mirni drugi ljudi, najbolji su prema svojim suprugama, prema svojim komsijama. Nikome ne žele ono što ne žele sebi. To je islam.
ja sam musliman,ali ne po imenu nego se trudim, ako netko ne zeli da koristim njegov internet stavi se sifra, a sve slobodne cu koristit, ovo nema smisla da nekoga pitam da hvatam radio talase na svome vlastitom telefonu, svasta ce cuti, isto za skidanje bilo cega sa neta, nemozes igre po ovome skinut.
@black hawk tako je, svi korisnici imaju sifru, kao pin broj i neko drugi iz komsiluka ne moze korititi wifi bez dozvole korisnika.
Da li je dozvoljeno da komšijin signal ulazi u moj stan bez dozvole?
Aaaaaaaaaa..........
mislim da je veći belaj kad ti pokradu kabal...
Ima logike. Komsija placa ti trosis bez njegove dozvole.
Pa šta bi se reklo za naše stubove bošnjaštva i njihove sa mindera? Zašto Reis efendija njima ne pošalje fetvu i naredi da vrate sve pokradeno od svoga svijeta?
Ma dajjjjj.... e stvarno, svasta hahahaha :-)
@Mehdi A jojjj sve mi se cini da se vecina ne slaze, nije ovo neka kradja, komsiji ni u dzep ni iz dzepa, samo signal posluzi kratkotrajno, zar je to zlocin...? :-/ I u ostalom ako zeli da se niko ne koristi s njegovim signalom pasword postavis i sve super.
@Mehdi o pa di si ti :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
grizla me savjest sto sa kao uposlenik u ministarsvtu za izbjegla i raseljena lica maznuo pisljivih 883.357km a vidi ima gorih od mene kradu wi fi sramota sad cu nastavit svijetla obraza da se pripremam za slijedece izbore
Ajde super nek se napokon počelo pričati o gorećim problemima u islamskom društvu, ovo je prioritet a to što polovina islamskih zemalja ima nepismeno stanovništvo koje ne zna čitati a kamoli proizvesti wi fi uredjaj nema vezee idemo po redu :D
Da li je dozvoljeno da komšijin signal ulazi u moj stan bez dozvole?
Što je nekako i logično, udji kod svog komšije i uzmi mu nešta što je on platio tipa hranu, odjeću, pa ćeš vidjeti reakciju. i wireless se plaća takodje, zašto nekome krasti nešta što on plaća mjesečno. Pogotovo ako je po pravilo plati koliko potrošiš.
Kliks, jeste l' ovo sa Saff-a preuzeli?
Good one! :) @drinskyS
Cuj Bake šta kažu ljudi
@drinskyS Pametnom je dovoljno da skuzi sta sam htjela reci.
@drinskyS Ti znaš da je sadaka????
omg