Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebalo je biti pitanje koliko seljaka je sljeglo u b luku i koliko muslimana i hrvata je istjerano iz b luke
bila bi prazna B-Luka,nebi imali koga pitati :)
To nikog ne zanima kao i u Sarajevu u suprotnom slucaju :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pametna omladina RS-a, nek oni aplaudiraju Dodiku kad im govori da su iz RSa a ne BiH, a to što su nepismeni i zatucani, nije bitno... Jad...
ovakvimn politicarima i gode zatucani i nepismeni jer kad imas 100 hiljada pametnih, nezatucanih, fakultetski obrazovanih ljudi bez posla znaju da bi ih pomeli sa vlasti poput atomske bombe. zato je bolji čoban nego doktor nauka
Jest ih Milorad zalup'o svaka mu čast! :D
Pa tu negdje izmedju dvije hiljade i milijardu:))))
šta genocidaši uradiše od onako lijepog grada.. ahhh.. al nema veze. ode im natalitet u qrc. za 20 godina nece biti ni 20% stanovništva Bosne Ponosne!
Glupog li teksta..bio je popis,jedna od najbrojnijih.E sad idem ulicom i trebam razmisljat gdje ce me zaskocit kakav nadobudni novinar niskotiraznog medija..
pitanje: koliko bl ima stanovnika? Odgovor: Previše!
Čuj,zbunjeni mladić! Šta ga briga koliko ima BL stanovnika.Kao da će mu to trebati u životu.Da ga je pitala koliko kalašnjikov ima metaka,odgovorio bi k*o iz topa. Ali,izvaliti ovako nešto,da se naježiš!
Preletio preko komentara i svaki drugi Dodik ovo, Dodik ono... Majko moja koliko je ovdje ispranih glava. Tinejdžerima nije teško pustiti misli da odlutaju, Zezali se ili ne uvijek je bilo sličnih izvala. Od toga da ispod Savskog mosta teče Dunav i slično. Smiriće se hormoni, a šta će biti sa onima koji u svemu vide Dodika. Njima treba posvetiti posebnu pažnju.
EminaSA@ pusti djete na miru,nece moci spavati;)
Nema ni jednog - to je samo kuroslavno-svetosavska paščad koju treba poklat i pobit i na takve mrtve ih se treba posrat i popišat
Stvarno,ajd dodji da se obracunamo na kafici,no ja sam musliman.
www.spoted.ba Registruj se
genocidaski geni
hahahaha, de ba dobar si skro. :D
uradi*
Sta mu Dodik uradit..
http://bit.ly/1d6ossf. Internet zarada brzo i sigurno registrujte se i uvjerite se sami.