Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil preko noci 10 miliona. Ali ne dinara.
Glupost..pa i u ovom starom tekstu sa ironijom govore o tome da nema političara na listi..ni tada kao ni sada bogati političari nisu prijavljivali svoje "zarade".
Tako je da zivi svak u svom kao sto kazes ama grijesis jer kontas da je tvoje sto nije tvoje . Tvoje je s druge strane rijeke.
e vala da dočekam da momci iz Gruda žale za Jugoslavijom.
I djevojke. Marićka, Sopta ...
koja je to kvaka ? robno-novčana . oni su vazda bili bijesni za parama.
Ovaj zagrebacki trgovacki predstavnik ( 61 milion dinara)nejvjerovatnijeb da se radi o zdravku mamicu.on se je hvalio da je u to vreme bio trgovacki putnik
ima,ima, samo su oni mudri i ne zele se ekspozirati
De novinarčići, istražite tko su bili današnji milijunaši te, davne 1989. godine!!!
Poenta ljubljeni gledaoci, ljubim vas u okice je očigledna a to je da su se političari 'preko noći obogatili'. Sam izraz 'preko noći' alaudira da se izrazim na to koliko su ti isti mislim na njih uspješni da na očigled svih ćape sve po opće poznatoj taktici i strategiji ljeva ruka desni....pšš al da niko nezna jer kad svi pšš onda nemogu sve poslati u brnjicu ili kuću sa rešetkama.
Ili u to vrijeme nisu smjeli objaviti zaradu politicara?
A posebno đabahljebaroša JNA koji su bili država u državi.
Političari, doktori, viši oficiri jesu dobro stajali, puno bolje nego tadašnja srednja klasa, ali daleko od ovih cifri. Privatnom sektoru tada nije bilo lako ali je bilo takvih koji su ostvarivali ovakve zarade. Recimo jedan mesar iz Mostara je jednom prilikom posudio novac PI Đuro Salaj, sa oko 6000 radnika za plate. Sve u svemu puno normalnija situacija nego ovo sada.
normalno, kad nisu smjeli ni objavit imena politicara
Upravnik rudnika u Trepči . Zaeban lik
Normalno da nema bogataša na listi jer ih niko nije smio staviti na listu, a i tada se bogatilo preko bliskih srodnika.
*političara na listi
Ukratko, veci kapitalizam nego u kapitalizmu danasnjem
Ima li šta o tome kako je Dodik napravio fabriku namještaja još prije rata? Pa zar može članak bez Dodika klikse?
Zabluda je to velika, isto je i prije bilo nego ljudi pilece pamcenje imaju i idealiziraju, politicari i partijski funkcioneri organizovali orgije u vilama na Jadranu, ali haj stisni pa to negdje objavi, odmah Goli otok, nemojte mi ubleha molim vas, ovi prostori su mentalitetski isti vijekovima
A sad ko je veče govno, ima više para.
Političari su krili pare u zidovima kuća... nije se smjelo držati pare u banci itd...
Ovaj klix je na putu da postane pravi srbijanski portal.
Pa nema ni sad politicara, Hifa Bingo itd