Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHA,ODLICNA METODA ZA SMANJENJE BROJA KINEZA NA ZEMLJI,IONAKO IH SE NAKOTILO PREVISE DA IH VISE PLANETA NE MOZE IZDRZATI: STA FALI DA IH POKREPA KOJA STOTINA MILIONCICA..BAREM.
ne znam ko je prevodio engleski jezik ali se sada vidi da u Bosni niko ne zna engleski jezik vec prevodi bukvalno. Ovo je vise nego tuzno. Niko nikoga ne tjera u clanku da pusi.
Ma kinezi ga svakako puse pravo! Od osudjenika na smrt odmah vade vitalne organe i odmah daju na trziste. Barbariiiiii!
kupujmo domace... :DDDD
Naslov je apsolutno fulio temu... Niko nikoga ne tjera da pusi vise, nego kineska vlast zeli povecati potrosnju domace proizvodnje i smanjiti uvoz. To je standardna stvar kojom se jaca ekonomija. Digne se carina na uvoz luksuznih dobara, a domaca proizvodnja/potrosnja se forsira kroz popuste/subvencije, a negdje, kako i vidimo uz kazne. To bi se trebalo kod nas provoditi s obzirom da smo nesvjesni svoje nepaznje prema domacem trzistu. Sto vise budemo trosili BH produkte, jacat ce se privreda, drzava ce imati vise novca iz industrije i samim time investirati u privredu, cime se opet stvaraju nove fabrike/brandovi/infrastuktura/radna mjesta. Samim tim u drzavu pocinju dolaziti strani investitori koji ce prepoznati potencijal domacih brandova na domacem,regionalnom, pa mozda i svjetskom trzistu.
Boze dragi, ima li vecih kretena igdje, svakim danom, svo gore otamo stize. Haj bar ce ih bit\' manje :-)
HAHAHAHAHAHAHAHA OJ KRALJEVA OJ OJ OJ OJ TO MAJSTORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII,
Još jedan od pokazatelja da je ljudski život manje vrijedan od novca.