Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednostavno, svakom putniku letacu uz kartu i upozorenje za vrata
jebeni azijati..niko nije ludji od njih!
i ja sam ove godine 814 puta iso srat, paaaaa ?
jel to ono ko onaj vic kada su 2 soka letila avinom i jedan kaze: sestra desa odi na piljot i reci da zastavi ljetilica na ljivadu jer hoce koljega da baljega" ! :)
ovdje se neko sverca
ima izac'
Ne moze se slucajno otvoriti. Sistem je i napravljen da se slucajno ne otvori. Uvjek ima ili "push" pa onda "pull" ili obratno. A ko nije letio sa kinezima onda i ne zna sta je let. lol. Dobro je da avion nema emergency kocnicu kao sto ima voz. Zamislite, neki kinez povuce kocnicu dok je avion u punoj brzini lol..
pa što su pokušavali kad se prEtisne jedno dugme i ono same izlete stepenice
A svoj postupak je objasnio željom da "dođe do svježeg zraka".Pa jbt,nisu sve budale jednake ocm.