Purple Mountain opservatorij
0
Kineski naučnici 40 minuta snimali NLO
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li mi neko objasniti zasto svi NLO moraju biti u obliku tanjira ?? ja iskreno vjerujem da postoje vanzemaljci ali mi nije jasno zasto tanjir ???
ma ne nose traperice nego natkurnjake.. kazu to je jedino sto su od njih do sada nasli
Ovaj mali je trebao malo nokte skratiti, bolje bi mu bilo nego sto pametuje o nekakvim tanjurima.
Ovaj mali pravo sere...njegova i babina prica nisu iste !!!
ma ono je ceric.
Ma ovo ja letio malo iznad Kine. Ako mi ne vjerujete dodjite do mene sutra pa cu izvaditi svoj UFO iz garaze pa da se malo provozamo. Jbt zivot cime se ljudi bave. Boze sacuvaj.
Tijekom suncevog sjenovida digitaliziranim slikohodom kineski znanstvenici paparazzizirali NLO
h´aššćaare namješteno
Momak je u pravu jer tarabljenje,taslačenje ili krkačina je isto kao i pomrčina ili mrčevanje a na Kineskom se kaže Jao-jao-u đe mu ma lo.
bio je zut. ne bio je crven.. ne ustvari bio je plav.
Isto igračka što Kinezi tuše u Buljakovom!
Yes we can!!
kad smo ja i sule bili na teferiću u kladnju, sule je vidijo taj svemrski tanjur, šćeo on da janjetinu u njegar stavi al nije mogo dokucit kaje pridaleko mu bio... jah
jesmol u hrvatskoj? ne? dakle nije pravilno
eto dokaza da bog ne postoji