Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH ide nagrada za nerad, +200 KM na dohodak, pucccc laganini
Salko Sokolović-SDA spavao 20godina https://www.google.ba/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fstatic.klix.ba%2Fmedia%2Fimages%2Fvijesti%2Fm11_161019047.jpg%3Fv%3D1&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.klix.ba%2Ftagovi%2Fsalko-sokolovic%2F25912&docid=zSwBj9PglDKKcM&tbnid=MDypE00WjA1ZNM%3A&vet=1&w=200&h=200&client=chrome-mobile&bih=560&biw=360&q=Salko%20sokolovic&ved=0ahUKEwjFj8XHmIbSAhXDDZoKHUWtDLIQMwg-KBowGg&iact=mrc&uact=8#h=200&imgrc=MDypE00WjA1ZNM:&vet=1&w=200
Ahahahaha motivisani ko kineska ekonomija :)))
Hamo vidi mu glave :)
Kod nas spavaju godinama .....i budu dobro plaćeni :D
Joj bi se kod nas napunio budzet kad bi ovako kaznjavali.
Opsa nase slijedi nagrada kada se probude, kakva kazna i bakraci.
najveća je utjeha ostat će zabilježeni BH političari u povijesti kao najgori ljudi koji su ugnjetavali stanovnike svoje zemlje i otimali njihovu imovinu.
"...koji su za kaznu morali pisati samokritične sastavke i ispričati se javnosti..." Hahahahah, pa ti spavaj na radnom mjestu Svašta na dunjaluku.
bolje da su pasijansa igrali 😂
@KvaternikEugen1861 Jaštaradi. Očisti livadu :) Nek skakuću karte.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ODJEB JE LANSIRAN ZA SVE PRIMITIVCE I KRETENE JER SU MI OTUPILI ZIVCE A LANSIRANO JE I OGROMNO KO VAS JEBE ZA SVE ZLOBNIKE KOJE VIDIM OKO SEBE!!!!!!!!!!!!!!
Haha, a ja motivacije u p.m.