Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tavan imam,kutiju za cipele imam,jos mi fali vaza..
@JaKraIjTvrtko Nije ni tebi dobro druze,botu moj najdrazi.Ti placenicka duso,kolko je tarifa za ta tvoja sranja sto po vazdan pises?
Eno u Fisu ista 13 maraka.
Nije vaza vec puna novaca baza.
Ovo ko kad su Del Boy i Rodney našli sat pa se obogatili :)
Ebala ga vaza, ja juče naš'o pletaru od 10 litara rakije što je baba zaštekala od đeda u vunu. Sam' sama medicina, miriše od nje avlija. Sad ću šušnuti dvije-tri uz kaficu!
Šta ćete kad tavani naših kuća gore svakih 40 godina pa nam ništa ne može ostati od nena i deda. Ako ostane koja slika ...
@pascalćilim moje neme njenom rukom istkan na tkalačkom stanu vrijedniji je od ove kineske vaze. A naš mentalitet, naš genetski kod je da ne volimo i ne cijenimo ono što je naše.
@Kundak Dobro kažeš i ja zapijevam "Što mi sliku neostavi đedo, da te vidim kako si izgled'o"!!!
Kakvi li su s cupovima, smeta mi u magazi...
odoh kupit vazu u kineza za desetak maraka i sačekati par stoljeća...
okovana svijest u zlatnom izdanju
http://www.sarajevograd.ba/samira-hurem-izgubila-zivce-briznula-u-plac-a-onda-se-izderala-na-igracice/
Da li ste znali? Pravilno (zdravo) je disati samo na nos. Ali ljudi koji imaju alegiju, sinusitis, prehladu, gripu, moraju disati samo na usta. Jer će im bilo kakav pokušaj disanja na nos samo otežat. Također pravilno je disati na stomak (i djelimično dijafragmom) a ne napluča. Također trebate što sporije a dublje, umjesto brže a pliće, disati. Ovo preporučuju i joga i neke borilačke vještine. Osobe koje 10 godina dišu nepravilno, zadobiju najmanje jednu bolest zbog toga.
Imam ja jednu staru vazu, da nije kineska? :D
Bitna vijest za moj (ne)život
Neko za milione kupuje gluposti, a neko sa par stotina preživljava mjesec dana, što ti je život ... Generalno sve u Svijetu ide iz krajnosti u krajnost, ljudi, društvo, ekonomija, klima, priroda, sve ...
@Anonimus-min.do12 ja pevam svoj blues u srcu dubine i držim se pretežno zlatne sredine...to je bar rutinska stvar...rutinska stvar...
ko ima taj i kupuje a mi "gologuzi" mozemo samo komentarisat.