Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato u Bosni čekanje u redu za vađenje lične karte traje od 04.12.2014 do 06.12.2014. Ko još može time da se pohvali?
I to sve bez "pomoći" MMF, EU, USA, Visokog predstavnika, SDA, SDS, SNSD, HDZ, SBB, SDP, DF, BPS, BOSS-a, Naše stranke i ostalih žitelja septičke jame.
Moć komunizma.
Ocekivao sam te ovdje... Ovo sto vidis gore su cisti hramovi kapitalizma :))) Ali ako ti u njima vidis komunizam, svaka ti cast!
Komunizam je prije svega slobodno društvo za sve ljude svijeta u kojem bogati pojedinci ne postoje nego su svi dovoljno bogati da mogu graditi ovakve "hramove".
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve fotografije bih posmatrala drugačije, samo da danas nisam vidjela ovu bijedu: http://www.klix.ba/lifestyle/sokantne-fotografije-koje-pokazuju-u-kolikoj-je-mjeri-zagadjena-kina/150125046 Zašto je danas dva puta tema Kina? :))))))))
Ne zna se koji je gori - http://spijun.org/?p=3044
Kad se male ruke sloze, sve se moze, sve se moze...
Eto sta ti je kapitalizam...
KINESKA "CUDA" ????????????? hahaha Klix hvali Kinu, a ove stvari je Amerika imala prije gotov 50 godina... 1. Most u Zaljevu Jiaozhou --> Most u New Orleansu: http://www.painetworks.com/photos/14/141244.JPG 2. Toranj Šangaj --> Kad je New York gradio nebodere od 50 spratova, druge zemlje nisu imale ni one od 5. i da ne nabrajam dalje. DA JE KINA NAPREDOVALA: to niko ne osporava i to je CUDO! Medjutim pricati o cudu sto se tice infrastrukture je stvarno smijesno! SAD, Kanada, Japan, Australija: njima NIKO NISTA NE MOZE, pa ni brzi uspon Kine. Svako ko to porice, zaista nema pojma. Prosjecna plata u Kini je 200$. Mislim da to govori sve.
Informisi se... Kina je sto se tice moderne infrastrukture nenadmasiva, Imaju dovoljno pruge da dva puta omotaju Svijet, a drze i 52% svih svjetskih nebodera. A Kinezi su gradili cuda dok su americki preci hodali po brdima i ganjali vukove, tako da vrijeme gradnje nema smisla spominjati. Kineski most je duzi, a toranj visociji, vrijeme gradnje uopste nije bitno. Izadji im malo iz supka... PS. Dosadan si vise sa tom pricom o plati...
Najduzi most, a ne pise koliko je dug. Najveca zgrada, a ne pise koliko je visoka. Jeste vi normalni ***u mater?
Para buši gdje burgija ne može :D
...brana "tri gorga" ? ..tri gorga???? ...tri klanca, teladijo, tri klanca.
..."tri poljupca hoću ja, neći jedna, neću dva"... ...u klixinom titlovanju bi bilo... ..."tri kises hoću ja, neću uan, neću tu"... (odoh potraži pass od commie.16th :)))
...vlado moj dobri, što ne mogu polupismene "urbane raje", malo je reć...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sto manju cunu imas to vise karas... dokaz tome su kinezi i indijci :D
3 Gorga ??? inače postoji prijevod za tu riječ a to je klanac