Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi od dede koji se isto zvao Herman koji je streljan od partizana a obecali mu amnestiju nismo dobili ni penziju od Reicha tako ni Edda.Sramota kako su se ponijeli prema pravim Bavarcima ponosnim drzavljanima Bundeßrepublike a ustasama podijelili reihspenzije po 430€
E,da su ostali bilo bi sve drugacije i bolje. Selekcija po mnogim parametrima bi doprinjela da nema retardiranih,neukih,nepismenih,nesposobnih,znao bi se red,hijerarhija i svako bi imao i znao svoje mjesto.
Ja mislio na slici Tito maršal
Kod nas bi dobila školu ili trg, u najmanju ruku
Pomalo besmislen naslov i članak.
kad će našim tajkunima oduzeti ratni plijen sumnjivih privatizacija i drugih otimačina?