Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BIZON MI PEDOFILI TRAŽIMO SVOJE ELEMENTARNE SLOBODE I JEBEMO MATER (I DJECU NARAVNO) SVIM GRAĐANIMA BOSNE I HERCEGOVINE, A POTOM JEBEMO: SRBIJU, JEBEMO HRVATSKU, JEBEMO CRNU GORU I JEBEMO KOSOVO I SVE OSTALE!!!!!!! ZALAŽEMO SE ZA SLOBODU PEDOFILA I UKIDANJE NACIJA I NEKA SVA DJECA PRIMAJU KURČINE!!!! JABEM VAM SVIMA SVE!!!!!!!! :D :D :D
Naravno da niste nista smjerali s ovim tekstom i naravno da je samo SLUCAJNO IZASHAO ZA MUBAREK NOC KADR, Allah vas ucinio od onih koji ce gorjeti vjecno u Dzehennemskim vatrama!!!!!!
Da mi je znati bili taj radikalni tatica sada bio u mogucnosti, da objesi ili kamenuje svoju vlastitu kcerku, kako bi to ucinio ostalima? Ne u ovome slucaju nemislim, posto on mozda i nije toliko ekstreman u realnosti koliko je ekstreman u svome poslu i pozivanje drugih u ekstremizam. Znaci njegov glavni posao je propaganda, crpljenje mozga mladim i glupim osobama koje poziva u ekstremizam, a svojoj kcerki ce biti u mogucnosti koliko toliko oprostiti. Inace ovakve stvari se upravo desavaju ekstremnim osobama, koji su uvijek uvjereni da ce njegovo djete uvijek slijediti njega, i nikad mu se nece suprostaviti.
@rss ocito, brate..... mislim da nema potrebe za ovakvim temama, svako ima svoju glavu, s kojom upravlja svoj vlastiti zivot,,,,, i ne pada mi na pamet da komentarisem je li, ok. sto ova djevojka radi, ili bilo tko drugi....... to mi nije u interesu..... p.s. ima ona pjesma: zasto pravis slona od mene...... (nesto mi poalo na pamet)
KARAJU DJECICU*
Paaaaaa... ovo nije nikakva sramota!!! Bosnjacke polupismene balije \"plesu oko stange\" svaki Bajram, i to bez stida i srama slusaju srpske pjevaljke, a samo dan ranije su glumili velike muslimane i pljuvali po pederima... Sva ova primitivna balijska stoka na celu sa Rejsom, sto je unistila ovaj grad od kraja rata pa na ovamo, \"plese oko sipke\" svaki dan... Sipka im je hipokrizija i maloumnost iz koje se izrodio ovaj fasizam i primitivizam, pa smo preko noci postali Kabul. Jebem li vam majku balijsku i vasma i Rejsu sto vas je odgojio! P.S. Za ove istocne kmetove i ustase sto se javljau ovdje i likuju... eno vam svestenika, sto kraju sjecicu svaki dan, pa se njima pozabavite.
Ovako su kćerke naših vehabija sinoć plesale...
Ovo je tekst za muslimane, pošto je ečeras Lejletu\'l-Kadr!!!!! E moj sarajevo-x. Ovo je bilo nisko.
srpsko sarajevo-x.com jebem li vam mame srpske i asimu besliji srpskom govnu sve po spisku cetnicko i izdajnicko
sinoć sam žegao jednog malog klinca, svršio sam mu u usta. danas mi cijeli dan kurac bio napucan, nisam ga mogao sakrit ispod mantije, baš mi nekako ofirno bilo vodit misu s napucanim kurcem, al za užitak sve! ciao
a gdje je veceras queer festival? i kad je vec krenula tema o jasmini hajmo prebacit na pedere i utvrdit jesul il nisu trebali odrzati festival? i u tom kontekstu nastavit s vehabijama, kao i sa harisom i dodikom. bogat drustveni zivot u nas...
Skunk Fish, tebe očito interesuje kad si ovo pročitao i još komentarisao!
JA VOLIM MALU DJECU DA JEBEM U ČMAR
a kad dodje bajram tatica bi mogao sa drustvom skoknuti do ovog lokala i da svi skupa uzivaju u performansku njegove kcerkice, i naravno, da se ubiju od alkohola!!
ali fakat, da mi je znati, samo koga interesu je zivot jedne djevojke koja zivi sa turcinom u Londonu......hahahah