Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tad su se obalcili zbog Bajrama a ne zbog instagrama fb tik tok-a itd..
Joj što ne mogu ovih komentara... šta vas boli za šta se neko sređuje jel za instagram, tik tok, hebeni dernek.ba ili blogger.ba... pa da je u to vrijeme bilo socijalnih mrreza isto bi nase nane i pranane postavljale na isti. Uvijek su se ljudii sređivali kako bi ljepsi drugima bili, a i onda oni sami sebi...
Mirsada i jarani - Adidas dimije - (Official video 2005) - youtube.com/watch?v=caofNg0UJMU
Treba ti 5sati samo da se obučeš i isto toliko da se presvučeš, a nosiš na sebi 10 kg. Svaka čast tradicionalnoj nošnji al hvala Bogu pa se to vise ne nosi
I naravno klix na ove lijepe stvari ostavi komentare kako bi vlahadija mogla da komentarise. Sta ces jadovi vazda bili.
Sega mi ova u haljini, isto vlahinja. Jopet ova lijeva mala ima nesto nalik na nase dimije ali poludovrsene.
Izbacili jednu sliku curica koju nisu obavezne da se pokriju a vješto ignoriraju tonu slika i snimaka u kojem sve punoljetne žene ne samo da nose hidzab nego feredzu (pokrovanje kompletnog lica uključujući i oči). I jedno neki kobojagi "eksperti" tvrde da pokrivanja lica žene nije naša tradicija nego su nam to vehabije donijeli.
Predivno
A danas a da me vodi baboooo da se opijam da se opijam sedam jegeraaaa
A sada djevojke se oblace ,,na izvolite,,...
Kako danas prozvesti platno od konoplje kad bi te odmah policija privela😱
Ovo je bila Zlatna Moda kako su samo Zene i Djevojke bile Prirodne i slatke sa dugim Kosama i Dimijama🥰
Iz ovih vremena, a i još od mnogo ranije, rađa se averzija pridošlih divljaka prema domicilnim. Nisu mogli podnijeti gledati svoje komšije koji su izgledali i živjeli i bolje i drugačije od njih. Tada počinju okretati glavu prema istočnoj strani, bacaju čobansku frulu i hvataju se gusala.
danas je uzasssssssss modaaa
Prirodna ljepota, bošnjačka nošnja, aristokratski stav...
Zamisli ovo i štikle, top