Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Danas: ne zna se ko koga...ni stida ni srama
pa šta savremeno je doba,debilu primitivni!?
E jest ti i savremeno...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto se tice djevojaka i kulture,prije je bilo dosta bolje.Zapad danas dosta ima uticaja.Sto se tice muskaraca,isti djavo od pamtivijeka :)Bila je to fora prije s ibricima,kad cujem od starijih ljudi.
Jah
Satro ode po vodu, a ogrebe se za snosaj!
Sreća više nema Turaka pa se sada više na ašikuje već se udvara...
Sad je ovako: teta Dzana, mi smo mislili samo da gledamo. Od gledanja nema selameta. Kako se ti mali zoves? Halil. Halile, ti ga prvi zalilaj.
jašta, neka šta bi mi zguzili da nije takih haj bogati
a sad slažeš da imaš bmw-a preko fejsbuka pa onda lagano ostalo
uzeh đugum i Must(r)afu,pođoh na vodu:)))))
Ides pusis hasis pa meni pod prozor dolazis.
pa ni danas nema vode u sarajevu. ništa se nije promjenilo. sve je po starom, jedino se ne koriste te ćune, već plastične boce, puno jeftinije, lakše i praktičnije.
meni moja Nena kaze da SE prije kurvalo vise nego sad,nije bilo struje pa samim Tim sve islo lakse
Sinoc kada se vratih iz topla hamama prodjoh pokraj basce staroga imama kad tamo u basci, u hladu jasmina s ibrikom u ruci stajase Emina :-)
ma ljudi moji ..ZA vrijeme Osmanlija pa do danas u Bošnjak nije bilo kurvanja samo ašik, eeeih pošteno hodža reko jarene...kurvaju se... KAURKINJE tj. današnje četnikuše i Ustašice ali Bošnjakinje su odvijek bile poštene.....mamu vam spržim poštenu... NEGO pitanje ...ZAŠTO su za vrijeme turaka Krščanke tetovirale šake tj. ruke....ajde recite ako je sve bilo dobro i bajno u to vrijeme SOTONISTA -Islamista danas
prop'o sti davno,k'o žeton
Sad ce svi nostalgicno i sa sjetom komentarisati i uzdisati... Nista od toga nema, primijenite u zivotu. Jer sve se ofucalo. Nigdje meraka. Rijetki pruze zivotu pravu priliku.
Svaka cast, treba nam vise okvakvih reportaza. Lijepo je uciti vlastiti historiju.
A sada: Mala,hoces li se provozati u mom novom BMW-u....
najviše se tad guzilo u mene mi dedo prič'o. ..