Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manja je guzva bila
nije sezona bila🤔🤣
Lazu. Nikakvog turizma nije bilo do 80tih. A neum nije nista do tad bio osim sela u pozadini. To vrijedi i za sva manja mjesta u dalmaciji. Golo siromastvo
Sedamdesetih godina prošlog vijeka sam sa roditeljima svake godine išao u odmaralište od firme u kojoj su radili. Tako da slučajno znam da je ipak bilo nekog turizma, bilo je popriličan broj tih socijalističkih odmarališta, kamp a i hotel Neum se napravio tako ja mislim krajem sedamdesetih.
@...760: E bravo. Turizam nije ni postojao. Nije se imalo para a ni vremena za odmor. To je sve bio luksuz i samo najbogatije moguč. To je tek 70ih počelo, a prije toga su ovi na moru samo ribari mogli biti.
Reise Kavazoviću, vidi li se munara koju ste spominjali!? Ne, jer nije ni postojala...
Neum treba izgraditi luku i povezati ga zeljeznicom s ostatkom bih
Sve je to Bosna izgradila kao i pola Dalmacije..Vlaji živjeli sa one strane Biokova
Izgradio se neum ko real madrid
Neum i ploce su ruzni gradici jer nemaju tu staru gradsku jezgru nego su izgradjeni u doba socrealizma a to je arhitektonska apokalipsa. Na viru nikad nisam bio ali znam da je srediste ilegalne gradnje sa lavicima na ogradi itd. Plus karin, to je poooooseban sljam ali svi znamo zasto. :D
Neka nama naseg Neuma
sta su ljudi za samo stotinu godina od planete uradili....
Ma koji Neum pored Dalmacije i C.G.
Bolje nego sad
Jel se išlo preko Svitave?
Čekaj malo, pa gdje je ta poznata Neumska džamija? 😃
Pa da, u vrijeme zločinca Tita i mrskih komunjara posta od zabačene kamenčuge nešto
Neum je top destinacija, lijepo se izgradilo, pametno, šetalište je vrh, nije skupo, voda je super čista, ko nije skoro bio nek posjeti i usporedi sa ostalim destinacijama na Jadranu.
Bio sam u Neumu. Nije najbolji grad na moru ali me je pozitivno iznenadio. Za koju deceniju Neum će biti ko jadranski Monaco.
Bosna i Hercegovina ga izgradila..