Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeftino za Mitteleuropu. Naši nargilaši po čaršiji naplaćuju 2.5 KM minimalno.
Zašto niko u nas ne spominje više akcize na gorivo? #jeblavasDusankaMajkic
Ta cjena ce biti vjerovatno jednu sedmicu i onda skok
Treba biti pametan i ostaviti espresso da kosta 1€ a sve ostalo 1,5€... Posao bi iso, a zarada bi bila extra! 130-140 espresso kafa se dobije od 1kg kafe! Kilo kafe kosta mozda 20€! Tako ga treba i ostavit!
Neću nikad zaboraviti kad sam prošlo ljeto odmah po ulasku u RH stao na prvu benzinsku da odmorim i kupim 3 kafe koje su mi 12 eur naplaćene. Ne bi mi uopće bilo žao da sam dobru kafu popio, ali ono je bilo zadnje smeće od kafe. U Njemačkoj je na benzinskoj 3-4 eur kafa, kafa koja bude pristojna barem. Nikako mi nije jasno kako na njihov najslabiji životni standard u odnosu na ostale EU zemlje moze biti kafa tako skupa a loša.
junetina Prepozna me i Njemac po 'čehri' pa mi proda kvalitetan napitak. Ovo će samo reći da su Hrvati teški prevaranti (da ne budem sad posve vulgaran na njihov račun)
Na svakoj pumpi postoje odlični aparati za kavu i koja košta oko 1,90 eura. Ta je kava jako dobra, ali u njihovim kafićima je grozna. Znači, ne kupuj na šanku, već sa strane na aparatu.
Klixe drafi gorivo i plin pojeftinili ali ne i cijene .
Hvala na informaciji, jako ste nas obradovali.
Sta nas to briga njihova drzava iz kojeg razloga nam sevirate ovakve clanke fuj
Nemoj čitati ako te ne zanima. Najjači su ovi paćenici na klixu i na indexu kojima smeta objavljivanje vijesti iz Hrvatske odnosno BiH. U BiH živi pola milijuna hrvatskih državljana, a još više u Hrvatskoj živi ljudi koji imaju BH državljanstvo. Da ne spominjem rodbinske,prijateljske i poslovne veze. Ima nas jako puno koje zanimaju vijesti iz susjednih država
Koga briga za cijenu kafe u Hrvatskoj? Šta ne pišete o akcizama na gorivo u Bosni?
Kakvi bolesnici, sta vam je? Jeste li normalni? Prepiranje gdje je kafa bolja i mjerenje k****a? Shvatate li da se svadjate i ponizavate oko KAFEEEE? Kako vas vozaju politicari i sasipaju mrznju u vas, a gutate i samo pitate ima li jos? Nemam rijeci za nivo idiotluka procitanog u komentarima.
Smijesno. U BiH cijene divljaju, a oni krenuli da se hvale kafom u Bosni
Ma ne kontam cemu poredjenje uopste, covjek uradio simpaticnu stvar iskomentarisi sta imas u vezi toga ako imas ikakvo misljenje sem onog sto si cuo na televiziji. Isto foke i jedni i drugi, samo ponavljaju sta su rekli koji politicari, mediji i na sve teme moguce to udrobi. Da ne povjerujes kako isprani mozgovi
Kahva marka i drina jedina 🇧🇦 u ❤️
Cijene evropske, plate bosanske
Ni k od kahve to nije vidjelo odi u Sarajevo popi kahvu!.
Ne kosta