Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj bozeeee!!medeni su ko bebe male!!!!
meni je ovo medenoooooooo jooj!!!!
baš sweeeeeet kako su swatki
Slika broj 10 DEFINITIVNO fotomontaza.... Iguana u vodi?! Stuka na povrsini onako bistre vode?! Preocito. Ni za onog majmuna i goluba nisam siguran.... ali hajd, mozda.
slazem se za izvor...
vidite i zivotinjei mogu skupa sem covjek sa covjekom... i onda govore kako smo mi napredni. i ostale suplje price..
Moj favorit majmunce sa golubom :)
Pa uredu je to, normalno je da ce kopirat sa drugih stranica, ali ako vec to rade, neka barem navedu izvor odakle kopiraju jer u protivnom ispadaju jako neprofesionalni i sad mi bismo trebali misliti da su oni ovo slikali jer ovo predstavljaju kao svoje fotografije.
a sta su trebali??? poslati reportera da po bijelom svijetu traga za ovakvim prizorima? normalno da ce skinut s interneta. i kakav bi ti tekst, pa slike valjda govore vise od rijeci. uzasno me nerviraju ovi komentari, da se ljudi jave da daju negativnu kritiku, pa cak i na najobicniju galerija sa slikama zivotinja. kriticara mi je na vrh glave. btw, divnih li zivotinja :)
majmun i golub-SUPERISKA-PRESLATKO
Pa kad ste vec slike poskidali, mogli ste se potruditi da i ono malo teksta prevedete, imalo bi puno vise smisla...