Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek je 100% u pravu
@GandalfThe Ne samo da je u pravu, nego što istinu reče, kratko, glasno, i širim narodnim masama jasno!
kratko i jasno
i rječito
problem je u tome sto samo konstatujemo da je dobro rekao a niste ne poduzimamo,umjesto da izadjemo na opste proteste.
Nasmijao je ljudi, uradio je nesto pozitivno za razliku od političara, koji se smiju narodu, jer narod nema posla, nema od čega živjeti. Ali neka " jer smo blesavi "
ovo je nešto slično onom srbinu kad je rekao da narod treba j.e.b.a.t. :))
Svaka mu cast !
hahaha! nedaj se dedo... :-))))
Objasnio covjek
Znaci, kralj :D
Najgore od svega što ovo mi svi znamo,al svi šutimo i trpimo počevši od mene pa nadalje ..
Ljudino, svaka ti čast! Drago mi je da u BiH još poneko misli svojom glavom i spreman je da stvari nazove pravim imenom.
ajoj meni sto se slatko ismijah!!!
...the truth has been spoken...
A da je kojim slučajem, na ovakav način neko pitao novinarku da odgovori na pitanje sigurno bi se zbunila. Novinari, malo razumijevanja, ne učite pitanja napamet. Čovjeku svaka čast na odgovoru.
Hama ti si legenda!!!!!
Politicka situacija kod nas sazeta u 1 recenici. Svaka cast!
mogu se pohvaliti da poznajem gospodina i svak ko zivi na cengic vili zna ga...covjek je vrlo nacitan, ali pomalo i cudan koga poznaje zana o cemu pricam...inace nadimak mu je vojvoda :D
Ramo pogodio u sridu ....