Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
legendicaaaaa, svaka joj čast...
Djevojka je prelijepa i očito jako uporna. Ima ljudi potpuno zdravi, a ne znaju se sami ni hljeba najesti. Svaka čast djevojci.
SVAKA JOJ CAST KAD NIJE SEBI DOZVOLILA DA CEKA DA JOJ NEKO POMOGNE
..\"ali to mi je treba\". - Molim redakciju da mi pojasni malo ovu rečenicu, ona ima trebu ?
jeste li ikad vidjeli automobil prilagođen hendikepiranim osobama??? komande na volanu (gas, kočnica i sve ostalo) nemojte pričat gluposti, a djevojci svaka čast !!!
Baš je lijepa djevojka, svaka joj čast na njenom uspjehu......
Kada ova djevojka može sve ovo, može se i za nju napraviti automobil! Nikakav problem pametnim ljudima ;) Ako dođe do poteškoća, neka mi se jave inženjeri poput zzzzzzuzu-a!
fakat!? Mislim sve ok, ali kad je nesto aščare neizvodivo onda je neizvodivo
pa kako tipka SMS??? kako uspijeva jednom nogom drzati mobitel i opet tipkati? i kako zaboga namjerava voziti auto ako ce joj jedina noga biti na gasu, cime ce upravljati?!?!?!?!?!
\"Kad radim test daju mi dodatno vrijeme da završim, ali to mi je treba. \" wtf?
cccc....gramaticke greske, nista to - a? Denise, kapa dole!!!!!
Sta znaci biti lijen.
sa-x, a da ste promjenili translate?! ;) vi ste zivi trulex, drugovi crveni!
Bozja moc a i upozorenje zdravima da i nas moze isto ili slicno deredze da zadesi.
KAKO VAS NIJE SRAM DA TAKO PISETE O JEDNOJ HRISCANKI