Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duboko žali.... A nije žalio kad ju je varao odmah nakon poroda? Umjesto da bude uz nju u najljepšim trenucima, skot se vucao sa kojekakvima. Smeće od čovjeka, kad je tad nisi poštovao i obasipao ljubavlju i pažnjom, nećeš vala nikad. Da je pametna da te šutne ko posljednji otpad na svijetu!
Moralan čin, od nemoralnog čovjeka....Dokaz da čovjek griješi, ali priznavši svoju grešku pokazuje ljudskost.....Najveći stepen borbe, je borba protiv samog sebe.... On je tu pobijedio.... Znao je šta gubi.... Naši političari ne samo da žrtvuju porodicu, žrtvovali su cijelu zemlju zbog svojih ličnih interesa...
Hajte molim vas, kad covjek cita komentare, pomislio bi sve neke moralne vertikale. Ja licno ne vidim problem u ovakvom slucaju (mada je njegova ostavka kao parlamentarca krajnje moralan cin), problem je kada se ima baska ljubavnica sa strane koja se obasipa poklonima i lovom i sa kojom se ide kojekuda, na ustrb porodice. Nema muskarca kojem se nije desilo (mozda jedan na hiljadu, ako), a laze svaki koji kaze da mu se ne bi moglo desiti.
Sta ti je reci disciplina i cestitost..kod nas bi se nagradili sa escort kurvama..i jednim skupim audijem da mogu da ih voze na abortuse od para poreskih obveznika..
A kod nas u Parlamentima sve kurve, kurvine kćeri i sinovi, ali nitko ne pomišlja o ostavci ...! ! !
Ovim nasim je Japan tek na trecem mjestu, zato ne daju ostavke
Pricaju Japanac i Bosanac o svemu i svacemu i pita njega Bosanac koje su mu tri najbitnije stvari u zivotu. Odgovara Japanac: Japan mi je na prvom mjestu, pa posao, pa porodica. A tebi? Kaze Bosanac: Meni je porodica na prvom mjestu, pa posao....a Japan tek na trecem.
@zmajcekOdNocaja hahahhaha....hajd Z kad si navalio :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
haha u nas bi svi ostavke dali... pravi muskarac voli jednu zenubcitav zivot i uz nju je, dokazujuci svoju ljubav prema njoj svaki dan, a cobani jure za stadima
ja sve žene volim podjednako,al ove svoje četiri najviše
Druže Miyazaki vidi se da nemas drugova iz našeg parlamenta! Hajd što handre švalerke, al handre bolan nas i u novčanik i u mozak samo tako. Mi smo prinuđeni bolan da ovo živimo, što bi reko dr. Arslanagić!
Ovo bi trebala da bude kao neka moralna poruka nasim politicarima ? Zar vi stvarno mislite da oni imaju bar trunku morala i obraza da bi krali i lagali toliko ??? Nema njima kraja do revolucije , a revolucije biti nece , tako ili bjezi odavdje ili sjedi i trpi
hebote, kod nas prevare sve birače, pokradu pola zemlje i opet ne bi dali ostavku :)