Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije cejf da dodje na vrijeme. cejf je kad cekas po sata i govoris cim zapalim cigaru eto njega. i fakat tako bude i onda moram bacit pola cigare. e to je merak
nije ni jepan vise sto je nekad bio
@bosanac222 Oj oplakah hahahhaha
I meni se neki dan izvinio GRAS jer mi je vozač tramvaja zatvorio vrata ispred nosa.
Kod nas niko i ne gleda na raspored voznje, nego svi gledaju kad ce se pojaviti iza krivine...kad god se pojavi dobro dosao.
Ovo nas klix malo podyebava
Ovo je dobra motivacija za GRAS da se pojave na stanicama katkad ;)
Prije 2 godine se vozio Švedskim brzim vozom. Ide 140 na sat, a unutra uredno i čisto kao apoteka i onda se sjetim naših Željeznica...
kod nas je to smjesno sta su 10 20 30 sekundi a neznaju da u japanu vozovi idu ko strele svaka sekunda moze biti kobna
Zamisli da jeJapance naselit u Bosni a nas govna iselit,koji bi to bio prosperitet
I ovaj se Japan uneredio. NEkada bi za ovaj teški propust direktor željeznica obavezno počinio harikiri, napretkom demokratije se to završavalo sramnom ostavkom i javnim poniženjen, a sad na samrti demorkatije SAMO IZVINJENJEM ??? A koliko je to samo nepovratno izgubljenih sekundi na 10 miliona JApanaca i nikom ništa. Ovo će se na kraju završiti ko u BIH. Ubaciš u sedam braće DA VOZ UOPĆE STIGNE NA ODREDIŠTE i niko sretniji od tebe ako se to desi. :)
Cekali sest minuta i zalili se...eh...oplakah Allahami.
posteno ! :)
Od svih Kineza, najviše respektujem Japance.
U Grasu eno citaju i pale po cigaru, kasne vec jednu citavu turu, smiju se hrokcu...
Gras nindza revizor na aparatima.
Pa ovako nije ni kod nas, neka ih je stid i sram!