Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kao i kod nas !!!
dushe male.hahahaha.halal im tih 9centi
9 centi cega?
lol, da, ima i to
NE PRIZIVAJTE FADILA I SDA BANDITE DA SNIMAJU OVAKVE SPOTOVE!!! ZNATE DA BI VAS SVAKI TAJ SPOT KOSTAO NEKOLIKO MILIONA!!
naravno da se zezam :)))) kao da fadila i sda bandu boli k*rac za narodom i mišljenjem tih ovaca
NASOJ VLADI SA FADILOM SUPERHIKOM NI DUGOMETRAZNI NE POMAZE
joj spota ebo te... grupa lopova.
e jesi isp'o glup
japanac je to...
Pa nasi ne bi izlazili iz studija koliko bi se snimalo da imaju imalo obraza
Fadile snimaj spot od par miliona KM kojim se izvinjavaš za desetke novih akciza na duhan, gorivo. kafu i na šta god stigneš.
Ako bi snimio spot sa ljepušlastom Željkom koja je poskupila struju a Mile zapjevao eh to bilo viralno. ASl da ne sanjam više daleko smo mi od Japana. Zadni put sam na TV gkledao ministra koji je krao pa se izvinjva putem TV svim Japancima