Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokvarili se i Japanci
Shupsjon
Japanci imaju samo jedan praznik i na taj dan rade!!! 😂
Nasto je ljudski.ros.spao.da godisnje se trebas hvaliti kako imas.14 dana slobodnih.
Simpatican osmijeh, ja bi mu dao jos jedan tjedan...zasto na engleskom pise
Ne pise meni pise sefu ljakse
Danas šef jeste vidjeli onog Japanca šta je napiso reko ja! da i vama bi sjede u auto hrokće smije se ode!
Ulizivanje, nivo profesionalca
Nas narod je cudo, sjedimo kuci, nigdje mrdnuli u zivotu, ali ipak sve znamo, koliko japanci rade, koliko spavaju, koliko im treba da odu do posla i pokupe djecu, sta jedu, koliko zaradjuju, da je tamo losije, da nisu sretni, ....
Dragi mi je da si obisao 2/3, sad iskoristi slobodno vrijeme i lovu sto lijeze i obidji ovu preostalu 1/3. I neka si pojasnio ovo za Sake, mislio sam da je to nadimak od Sakib.
Zaboravio si dodati "na kredit se ljetuje ili zimuje, grije se na gume, plastiku ili bilo sta sto furunja mize sprziti..."
Covjece, uzivaj u fudbalu. Samo im posao u glavi. Pozdravi se mama, tata, zena ili djevojka, a ne hebeni sef.