Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i mi osuđujemo naše gurmane s mosta za papanluk ehheehhehe
cuj porcija za pet osoba,pa nije crnac!
BITCH PLEASE !!!
kad bi neki kuhar sto radi za ove politicare ovako nesto uradio...valjalo bi
hoce li ko moje
japanci jedu vlastite genitalije, kinezi pse, srbi krmad, a naši janjad s kojima su im se do juče djeca igrala - i zgražaju se na japan i kinu!!! ako TO nije licemjerje, onda može biti samo bolestan um. još neki to organiziraju javno, naserd mosta u centru navodno GLAVNOG GRADA ovog tamnog vilajeta, a ovaj portal ne dopusti komentare!
pa, fakat raznih bolesti ima... Boze sacuvaj i sakloni.
imal kakva novija informacija? ovo je staro, ima mjesec!!!
Vazda su bili najuvrnutiji narod. :D
http://www.youtube.com/watch?v=W2ZFHgAsWMI
to vam je novi specijalitet u japanu , ostadose ljudi bez cuuna .. nema slabo ko da pravii djecu , pa zato je ocigledno zasto gotov 70 posto stanovnistva u japanu ima preko 60 godina ..
Serviro im covjek bijele bubrge :D
joj zamisli prevaris suprugu...ona to otkrije...na spavanju te jos dodatno uspava kakvim sedativima odsjece ti cundaru i ispece i ujutro ....dragiiiii doručak :-D
Meni je najbolja ova fotografija uz tekst - sushi!!
pa šta će mu genitalije kad su radioaktivne