Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebali su mu dati bananu u znak zahvalnosti :)
ova zena dozvijela orgazam,reko popusit ce mu pred muzem
da je dao pare nekoj ustanovi koja se brine za beskućnike ili ljudima kojima je narušeno zdravlje pa moraju na skupe operacije koje ne mogu platiti ok ali dao je ljudima koji nisu na rubu eginstencije koji su to osvojili u showu ma daj čak i za marketing loše mada je on kao on faca jer je podijelio preko40 milona$ u razne dobrotvorne i humanitarne akcije ako i zbog poreza nema!
@bankarxxx tako je on je samo predao ali nekoga zbog greškice nazivati debilom može samo kopleksirani debil zaštićen profilnim imenom može se na greške ukazati i pristojnije debilu a pardon .čovjek je svojih 40 miliona dao u razne dobrotvorne akcije i to je puno više nego što mesi i ronaldo mogu utajiti poreza debilu pardon nemoj biti nekulturan debilu!
da si podjelio deset porodica razumio bi al jednoj
jbt ne shvatam zasto mi moramo citati ovo, totslna komercijala
ne moramo....citamo samo komentare.....haja
jao naslov vam je cisti promasaj...
LeBron, crnački Deda Mraz, nemaju crnci vremena od lijenosti da pakuju poklone za Božić, najlakse keš! Lafo porodica nema pojma da on dolazi, a ova ženska sredjena sa šminkom, suknjom i štiklama u sred bijela dana i to u kuci. Sve namjestaljka!
NIJE TO NISTA... -ŠEIK MUHAMED BIN ZAJED AL NAHJAN POKLANJA SVAKOM GRAĐANINU SRBIJE PO 1.000 EVRA U GOTOVINI
Nešto kontam..Konaković mi na vrata donosi jedan milon km, kamera snima, sve uživo i kaže:Ovo je skrivena kamera, pogledaj lijevo😂😂😂