Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sta sad,mi kao trebamo da ga zalimo ili....:D....
Ništa je to, Tihić je skrho 12 dijamantom obloženih mobitela koji su završili u moždanoj duplji zbog prevelikog ušnog kanala.
pa mozda je ogranicenje 340 km/h :P
vozio je 320 kmh i saputnik je bila djevojka
Pardon ispravka...Maybach Exelero...
Ima jedan Maybach Excelero...8 miliona dolara...nisu ovi nabrojani najskuplji..pa na internetu si, majstore, malo istrazi, pa napisi ovo \"Skuplji su samo...\"
kako toci u sva ta auta, to popi kisu
kad vec ovakve tekstove objavljujete... haj da svako jutro objavite kad ja svog jugu upalim na ovim minusima!!!
Sto ga on iznaruciva, ture sa samo 28 god. Aferim!
dobro je da nije nista bilo autu a ebo zondu XD
nek\' pogleda dijelove za Zondu na otpadima, čini mi se da sam vidio blatobran u Kiseljaku...
Ajd ljudi sta se raspravljate koji je motor ista se moze kupit za te pare, daj da se pomogne covjeku da skupimo po marku svako pa da mu popravimo to malo crkavice.... a sta sve necu procitati na sa-x, kod nas prosjecno vozilo kosta 5000KM (dabogda i toliko) a mi primorani da citamo o automobilima koji vrijede milone.. Daj kakav tekst kako zakrpiti rupu na podu Golfa 2 , al sam svoj majstor za prave se nema para :D
da nije malo pretezak seljacki motor od 7.3 i da slucajno se ne ugraduje v12 papanski u tako lijep sportski auto
Joj jeebaacee mu mamu Richard Hammon za ovo...
nije 3.7 motor nego je 7.3 ( da 7300ccm3 ) inace to je unutra 6.0 V12 twin turbo iz AMG-a koji se koristi u S65 mercedesu , ali je malo natrurpijan jos.. just my 0.02$
i Bog budalama da sto ne treba. -.-
28 godina!!! J. B. Te